Рецепт Горбуші, запечена в духовці цілком фото

Горбуші, запечена в духовці цілком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Морква , Цибуля
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Риба цілком на вечерю - це справжнє свято. Великий тушки вистачить на всю сім'ю, а якщо правильно її підготувати, то соковитість філе сподобається всім. А овочева подушка стане хорошим гарніром.

Опис приготування:

Даний рецепт виглядає ефектно, а тому красиво виглядатиме на святковому столі. Але не бійтеся, робиться все нескладно, головне - зробити рівні надрізи на тушці. І для початку вивчіть, як приготувати горбушу, запечену в духовці цілком. Підійде і інша червона риба.

  • Горбуша ціла - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Солодкий перець - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Соєвий соус - 3-4 Ст. Ложок
  • Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Червоний мелений перець - За смаком
горбуші, запечена в духовці цілком - фото крок 1
Рибу очистіть від луски. Відріжте плавники, голову і хвіст. Дістаньте нутрощі. Промийте тушку і обсушити.
горбуші, запечена в духовці цілком - фото крок 2
На горбуші зробіть надрізи до кістки через кожні 3 см. Рибу змастіть соком лимона і соєвим соусом. Засипте перець з сіллю всередину і змастити рибу зовні.
горбуші, запечена в духовці цілком - фото крок 3
Всі овочі наріжте соломкою і кружками (морква). Перемішайте їх з сіллю і перцем.
горбуші, запечена в духовці цілком - фото крок 4
На деко викладіть овочі. Спинний інвестувати gorbušu. Збризніть рибу маслом.
горбуші, запечена в духовці цілком - фото крок 5
Надішліть блюдо в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин. Потім змастіть рибу маслом. Потім запікайте страву ще 20 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти