Фарш з горбуші
(покроковий рецепт з фото)
Горбуші - недорога, смачна і популярна в кулінарії риба. Нижче ви знайдете рецепт приготування фаршу з горбуші, який просто перетворюється в котлети.
Щоб приготувати фарш з горбуші в домашніх умовах, потрібно: промити філе риби в холодній воді, пропустити її через м'ясорубку, додати всі зазначені інгредієнти з замоченим введенні хлібом. Потім все перемішати. Можна прибрати фарш в холодильник, можна відразу ж готувати.
- Файл gorbuši - 1 кілограм
- Кріп - 1 штука
- Кнопка - 1/2 штуки
- Петрушка - 1 штука
- Зелена цибуля - 1 штука
- Яйця курячі - 2 штуки
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Моєму горбушу в холодній воді, пропускаємо через м'ясорубку. Замочуємо білий батон, вичавлюємо і укладаємо в миску з горбушей і перемішуємо.
Фарш майже готовий. Залишилося накришити в нього зелені, розбити необхідну кількість яєць, посолити, поперчити, додати сметани, борошна і гарненько перемішати.
Коли фарш готовий, з нього можна приготувати чудові й ніжні котлетки. Для цього потрібно покласти шматочки фаршу на розігріту рослинним маслом сковороду і обсмажувати з кожного боку по 4-5 хвилин.
Готові котлетки можна подавати з будь-яким гарніром - дуже добре підходять пюре, смажена картопля або рис.