Рецепт Фарш з горбуші фото

Фарш з горбуші
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , Для дітей
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Горбуші - недорога, смачна і популярна в кулінарії риба. Нижче ви знайдете рецепт приготування фаршу з горбуші, який просто перетворюється в котлети.

Опис приготування:

Щоб приготувати фарш з горбуші в домашніх умовах, потрібно: промити філе риби в холодній воді, пропустити її через м'ясорубку, додати всі зазначені інгредієнти з замоченим введенні хлібом. Потім все перемішати. Можна прибрати фарш в холодильник, можна відразу ж готувати.

  • Файл gorbuši - 1 кілограм
  • Кріп - 1 штука
  • Кнопка - 1/2 штуки
  • Петрушка - 1 штука
  • Зелена цибуля - 1 штука
  • Яйця курячі - 2 штуки
  • Борошно - 2-3 Ст. Ложок
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
фарш з горбуші - фото крок 1
Моєму горбушу в холодній воді, пропускаємо через м'ясорубку. Замочуємо білий батон, вичавлюємо і укладаємо в миску з горбушей і перемішуємо.
фарш з горбуші - фото крок 2
Фарш майже готовий. Залишилося накришити в нього зелені, розбити необхідну кількість яєць, посолити, поперчити, додати сметани, борошна і гарненько перемішати.
фарш з горбуші - фото крок 3
Коли фарш готовий, з нього можна приготувати чудові й ніжні котлетки. Для цього потрібно покласти шматочки фаршу на розігріту рослинним маслом сковороду і обсмажувати з кожного боку по 4-5 хвилин.
фарш з горбуші - фото крок 4
Готові котлетки можна подавати з будь-яким гарніром - дуже добре підходять пюре, смажена картопля або рис.

Схожі рецепти