Гарнір до горбуші
(покроковий рецепт з фото)
Звичайно ж, це особиста справа кожного, який гарнір подавати до горбуші, ну а особисто я завжди запікаю до цієї рибку смачну картопельку, і хочу поділитися з вами її простим рецептом.
Взагалі, з рибою добре поєднується і рис, і гречка з макаронами, але оскільки горбуша не просте рибка, а неймовірно смачна, то і гарнір для неї повинен бути відповідний. Можливо, це тільки моя думка, але мені здається, що саме картопля якнайкраще підходить для цієї ролі, і сьогодні я поділюся з вами простим рецептом гарнір до горбуші з нього. Ми не будемо картопельку банально відварювати, смажити або робити з неї пюре, а запекти разом з цибулькою, часником і кропом. Вийде неймовірно смачно, і повірте мені, з цим рецептом приготування гарніру до горбуші ваша рибка стане ще смачніше і ароматні.
- Картопля - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 5-6 зубчиків
- Кріп свіжий - 70 грам (або заморожений )
- Масло рослинне - - За смаком
- Перець чорний мелений - - За смаком
- Сіль - - За смаком
Насамперед необхідно почистити картоплю, ріпчаста цибуля і часник, подрібнити кріп.
Тепер нарізаємо картоплю на невеликі часточки.
Ріпчасту цибулю ріжемо півкільцями.
Часник пропускаємо через прес або ж подрібнюємо за допомогою ножа.
Тепер застилає деко фольгою і викладаємо на неї картоплю, цибуля, часник і кріп.
Посипаємо все сіллю, меленим чорним перцем і скроплюємо рослинним маслом, перемішуємо всі інгредієнти.
Відправляємо картопля в розігріту духовку на 45-50 хвилин.
Після закінчення часу наша картопелька буде готова, рибку, до речі, можна запікати паралельно на іншому рівні духовки. Приємного всім апетиту!