Овочі на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт, як приготувати овочі на грилі, стане в нагоді вам на природі чи вдома, якщо є електрогриль. Приготування не займає багато часу або сил. Можна використовувати різноманітні овочі на вибір.
Для приготування овочів на грилі можна використовувати гриль на вугіллі (природа) або сковороду-гриль, яка дуже зручна і практична в домашніх умовах. На грилі можна обсмажити будь-які овочі, на це ви не витратите багато часу. Це відмінний варіант для гарніру, їх подають до м'яса або риби.
- Cukini - 1 штука
- Перець жовтий - 1 штука
- Перець червоний - 1 штука
- Черрі - 10 штук
- Червона цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Оливкова олія - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
- Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
1
Вимийте гарненько перець, цукіні, чері. Перець розрізати на 2 частини і ретельно вичистіть насіння.
2
Наріжте перець крупно, цукіні - пластинками. Червоний цибулю очистіть і наріжте на 4 частини.
3
У миску налийте оливкова олія і бальзамічний оцет, сіль і poperčite.
4
Сковороду-гриль відправте на вогонь. Умочіть всі овочі в суміш оливкового масла і бальзамічного оцту.
5
Викладіть овочі на решітку гриля або на сковорід-гриль, цукіні запікайте близько 10 хвилин (по 5 хвилин з кожного боку), перці - близько 15 хвилин. Для черрі і цибулі вистачить 5-7 хвилин.
6
Обсмажені овочі викладіть на тарілку. У суміш масла і оцту видавіть зубчики часнику і перемішайте, полийте соусом ще теплі овочі.