Овочі на грилі для салату
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 15 хв.
У сезон обідів на природі хочеться до дрібниць продумати меню, щоб воно було смачним, корисним, різноманітним. Хочу запропонувати вам відмінну ідею, як приготувати овочі на грилі для салату дуже просто.
Опис приготування:
В даному випадку для зручності використовується спеціальна корзина для гриля, але ви можете взяти і звичайну глибоку грати. Овочі також можуть бути абсолютно будь-якими. У процесі смаження досить масла, солі і перцю, але перед подачею до столу для салату можна зробити заправку за бажанням (додати сир, наприклад, і свіжої зелені).
- Баклажан - 1 штука
- Cukini - 1 штука
- Солодкий перець - 2 штуки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
1. Cukini, баклажан і солодкий перець - один з варіантів смакового поєднання.
2. Вимийте овочі, очистіть і наріжте середніми кубиками.
3. Якщо у вас немає ось такої кошики, наріжте овочі тонкими пластинками.
4. Додати сіль, поперчіть овочі, додайте масло і перемішайте. Викладіть в кошик і поставте на гриль. Смажте близько 12 хвилин, кожні хвилинки 3 перемішуючи.
5. В результаті вийде ось така краса. Смачних пікніків!