Овочі на грилі для салату
(покроковий рецепт з фото)
У сезон обідів на природі хочеться до дрібниць продумати меню, щоб воно було смачним, корисним, різноманітним. Хочу запропонувати вам відмінну ідею, як приготувати овочі на грилі для салату дуже просто.
В даному випадку для зручності використовується спеціальна корзина для гриля, але ви можете взяти і звичайну глибоку грати. Овочі також можуть бути абсолютно будь-якими. У процесі смаження досить масла, солі і перцю, але перед подачею до столу для салату можна зробити заправку за бажанням (додати сир, наприклад, і свіжої зелені).
- Баклажан - 1 штука
- Cukini - 1 штука
- Солодкий перець - 2 штуки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
1. Cukini, баклажан і солодкий перець - один з варіантів смакового поєднання.
2. Вимийте овочі, очистіть і наріжте середніми кубиками.
3. Якщо у вас немає ось такої кошики, наріжте овочі тонкими пластинками.
4. Додати сіль, поперчіть овочі, додайте масло і перемішайте. Викладіть в кошик і поставте на гриль. Смажте близько 12 хвилин, кожні хвилинки 3 перемішуючи.
5. В результаті вийде ось така краса. Смачних пікніків!