Омлет по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)
Італійський варіант омлету на сніданок або просто на перекус. Інгредієнти можуть бути найрізноманітніші - м'ясо, овочі, сир, зелень і т.Д., головне - в принципі зрозуміти, як приготувати омлет по-італійськи.
Омлет, рецепт якого я сьогодні представляю вашій увазі, часто називають омлетом по-італійськи. Смачний омлет в духовці готується швидко, виходить ніжним і оригінальним на смак. У моїй родині омлет по-італійськи, приготований в духовці, користується великою популярністю - його люблять всі від малого до великого. Незабутній яскравий смак і легкість цього омлету подарують вам найкращий сніданок і море приємних вражень.
Сподіваюся, рецепт омлету по-італійськи вам сподобається, та й не може бути інакше, адже омлет виходить поживний, смачний і апетитний.
- Яйця - 8 штук
- Червоний болгарський перець - 1 штука
- Свіжий базелік - 1 щіпка
- Сіль перець - За смаком
- Вершкове масло - 1-2 Ст. Ложок
Нарізаємо половину болгарського перцю.
Нарізаємо цибулю.
Natiraem пармезан, приблизно пів чашки.
У глибоку миску розбиваємо яйця і додаємо вершки.
Приправляємо чорним перцем і невеликою кількістю солі.
Гарненько збиваємо вінчиком.
Додаємо всі нарізані інгредієнти, в тому числі в'ялені томати (подрібнити, якщо вони на ваш погляд червонуваті).
Все добре збиваємо вінчиком.
По можливості краще використовувати антипригарним сковороду. Розтоплюємо пару столових ложок вершкового масла.
Вливаємо на розігріту сковороду готову яєчну суміш, не перемішується і тримаємо на вогні близько 2-3 хвилин.
Обережно відсуваємо краю, щоб залишилася яєчна рідина просочилася до дна.
Через хвилинку переміщаємо сковороду в духовку і готуємо при температурі близько 280 градусів, до повної готовності.