Рецепт Омлет по-італійськи фото

Омлет по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Яйця
Дієтичне харчування
На полуденок, На сніданок, Ситний сніданок
Омлет

Італійський варіант омлету на сніданок або просто на перекус. Інгредієнти можуть бути найрізноманітніші - м'ясо, овочі, сир, зелень і т.Д., головне - в принципі зрозуміти, як приготувати омлет по-італійськи.

Омлет, рецепт якого я сьогодні представляю вашій увазі, часто називають омлетом по-італійськи. Смачний омлет в духовці готується швидко, виходить ніжним і оригінальним на смак. У моїй родині омлет по-італійськи, приготований в духовці, користується великою популярністю - його люблять всі від малого до великого. Незабутній яскравий смак і легкість цього омлету подарують вам найкращий сніданок і море приємних вражень.

Сподіваюся, рецепт омлету по-італійськи вам сподобається, та й не може бути інакше, адже омлет виходить поживний, смачний і апетитний.

  • Яйця - 8 штук
  • Червоний болгарський перець - 1 штука
  • Свіжий базелік - 1 щіпка
  • Сіль перець - За смаком
  • Вершкове масло - 1-2 Ст. Ложок
омлет по-італійськи - фото крок 1
Нарізаємо половину болгарського перцю.
омлет по-італійськи - фото крок 2
Нарізаємо цибулю.
омлет по-італійськи - фото крок 3
Natiraem пармезан, приблизно пів чашки.
омлет по-італійськи - фото крок 4
У глибоку миску розбиваємо яйця і додаємо вершки.
омлет по-італійськи - фото крок 5
Приправляємо чорним перцем і невеликою кількістю солі.
омлет по-італійськи - фото крок 6
Гарненько збиваємо вінчиком.
омлет по-італійськи - фото крок 7
Додаємо всі нарізані інгредієнти, в тому числі в'ялені томати (подрібнити, якщо вони на ваш погляд червонуваті).
омлет по-італійськи - фото крок 8
Все добре збиваємо вінчиком.
омлет по-італійськи - фото крок 9
По можливості краще використовувати антипригарним сковороду. Розтоплюємо пару столових ложок вершкового масла.
омлет по-італійськи - фото крок 10
Вливаємо на розігріту сковороду готову яєчну суміш, не перемішується і тримаємо на вогні близько 2-3 хвилин.
омлет по-італійськи - фото крок 11
Обережно відсуваємо краю, щоб залишилася яєчна рідина просочилася до дна.
омлет по-італійськи - фото крок 12
Через хвилинку переміщаємо сковороду в духовку і готуємо при температурі близько 280 градусів, до повної готовності.

Схожі рецепти