Рецепт Омлет фарширований фото

Омлет фарширований
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Яйця
Рецепти для схуднення
На швидку руку, На сніданок
Фаршировані, Омлет

Звичайно, омлет вже сам по собі дуже смачна страва, але ж ми можемо зробити його ще смачніше. Для цього нам всього лише треба придумати апетитну начинку, яку ми покладемо всередину омлету.

Якщо є вибір між фаршированим омлетом і звичайним, тоді я, звичайно ж, вибираю фарширований, адже він набагато цікавіше, смачніше і ситніше, а готувати його так само легко, як і класичний. А якщо ви ще не знаєте, як приготувати це приголомшливе блюдо, тоді я із задоволенням розповім вам, як зробити фарширований омлет. Нафарширувати його можна чим завгодно на ваш смак, ну а оскільки на вулиці весна і хочеться чогось соковитого і свіжого, то в цьому рецепті я використовувала помідори для фарширування. Але що б ви не вибрали тут в якості начинки, з цим рецептом приготування фаршированого омлету у вас вийде дуже смачне блюдо, повірте мені.


  • Яйце - 4 штуки
  • Помідор - 2-3 штук
  • Часник - 1 зубчик
  • Вода - 1 Ст. Ложка
  • Зелень свіжа - 50 грам
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
омлет фарширований - фото крок 1
Для початку гарненько промиваємо помідори під водою і нарізаємо на невеликі кубики.
омлет фарширований - фото крок 2
У сковороді розтоплюємо вершкове масло і викладаємо помідори, додаємо подрібнений часник. Смажимо помідори з часником до м'якості.
омлет фарширований - фото крок 3
Свіжу зелень подрібнюємо і викладаємо на сковороду. Перемішуємо всі інгредієнти і знімаємо сковороду з вогню.
омлет фарширований - фото крок 4
Яйця розбиваємо в глибокий посуд, додаємо воду, сіль і перець, ретельно збиваємо все.
омлет фарширований - фото крок 5
У сковороді знову розтоплюємо вершкове масло і виливаємо приготовану яєчну суміш, смажимо на повільному вогні.
омлет фарширований - фото крок 6
Коли низ омлету загусне, а верх буде ще трохи рідким, викладаємо на одну половину омлету приготовлену начинку і накриваємо другою половиною. Закриваємо сковороду кришкою і смажимо омлет до повної готовності.
омлет фарширований - фото крок 7
Готовий омлет нарізаємо на порційні шматочки і подаємо до столу. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти