Оладки з картоплею і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий, апетитний і смачний варіант овочевих оладок з корейської кухні хочу запропонувати вам на пробу. Якщо ви не проти експериментів, рекомендую спробувати повторити рецепт в домашніх умовах.
Покроковий розповідь про те, як приготувати млинці з картоплею і шпинатом перед вами. Подавати до столу з найкраще теплими, доповнивши соєвим соусом з кунжутом, наприклад. Овочеві оладки - відмінна ідея для перекусу або сніданку з мінімумом турбот всього за півгодини. Спробувати варто однозначно!
- Борошно - 2 склянки
- Вода - 2/3 склянки
- Шпинат - 1 пучок
- Картопля - 1 штука
- Цибулина - 1/2 штуки
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Сіль і спеції - За смаком
1. Борошно з'єднайте з водою, сіллю і спеціями, ретельно перемішайте.
2. Додайте шпинат і цибулю.
3. Слідом - терту картоплю.
4. Все як слід перемішайте.
5. Розігрійте на сковороді рослинне масло. Викладайте ложкою основу.
6. І смажте з двох сторін до рум'яної.
7. Оладки з картоплею і шпинатом подавайте з соєвим соусом. Смачного!