Рецепт Оладки зі шпинатом фото

Оладки зі шпинатом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Зелень , Шпинат
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На сніданок
Випічка , Оладки
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 35 хв.

Урізноманітніть звичні оладки, додайте в них шпинат. Вони вас порадує не

Тільки смарагдовим кольором, але і відмінним смаком. Оладки готуються дуже швидко, що досить важливо.

Опис приготування:

Замість ряжанки можна взяти кефір або сніжок, будь-який жирний кисломолочний продукт. Кількість шпинату можна збільшити, від цього тільки виграє колір. Блинную борошно, при відсутності, замініть на пшеничне і додайте 1 ч.Л соди і 1/2 чайної ложки солі.

  • Ряжанка - 200 мілілітрів
  • Шпинат - 100 грам (свіжий)
  • Яйця - 2 штуки
  • Мука млина - 200 грам
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
оладки зі шпинатом - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти. Шпинат добре промийте. Видаліть стебла, нам будуть потрібні тільки листочки. Ряжанку злегка підігрійте.
оладки зі шпинатом - фото крок 2
Листя шпинату викладіть в блендер, додайте половину кількості ряжанки.
оладки зі шпинатом - фото крок 3
Пробийте в пульсовом режимі до однорідного стану.
оладки зі шпинатом - фото крок 4
Частину, що залишилася ряжанку змішайте з яйцями і цукром.
оладки зі шпинатом - фото крок 5
Додайте борошно, шпинатну масу.
оладки зі шпинатом - фото крок 6
Розмішайте і залиште на 10 хвилин при кімнатній температурі.
оладки зі шпинатом - фото крок 7
По закінченню часу, розігрійте рослинне масло. Вогонь зробіть трохи нижче середнього. Обсмажуйте оладки з двох сторін до рум'янцю.
оладки зі шпинатом - фото крок 8
Готові оладки подавайте гарячими зі сметаною або іншими доповненнями до смаку. Смачного!

Схожі рецепти