Оладки зі шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Урізноманітніть звичні оладки, додайте в них шпинат. Вони вас порадує не
Тільки смарагдовим кольором, але і відмінним смаком. Оладки готуються дуже швидко, що досить важливо.
Замість ряжанки можна взяти кефір або сніжок, будь-який жирний кисломолочний продукт. Кількість шпинату можна збільшити, від цього тільки виграє колір. Блинную борошно, при відсутності, замініть на пшеничне і додайте 1 ч.Л соди і 1/2 чайної ложки солі.
- Ряжанка - 200 мілілітрів
- Шпинат - 100 грам (свіжий)
- Яйця - 2 штуки
- Мука млина - 200 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)

Підготуйте необхідні інгредієнти. Шпинат добре промийте. Видаліть стебла, нам будуть потрібні тільки листочки. Ряжанку злегка підігрійте.

Листя шпинату викладіть в блендер, додайте половину кількості ряжанки.

Пробийте в пульсовом режимі до однорідного стану.

Частину, що залишилася ряжанку змішайте з яйцями і цукром.

Додайте борошно, шпинатну масу.

Розмішайте і залиште на 10 хвилин при кімнатній температурі.

По закінченню часу, розігрійте рослинне масло. Вогонь зробіть трохи нижче середнього. Обсмажуйте оладки з двох сторін до рум'янцю.

Готові оладки подавайте гарячими зі сметаною або іншими доповненнями до смаку. Смачного!