Оладки по-грецьки
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт оладки по-грецьки або грецькі оладки - приготування млинців (oladii) з медом і корицею.
У каструлю наливається вода, в яку кладеться вершкове масло і сіль. Складові, включаючи воду, доводяться до кипіння. Як тільки процес починається, в каструлю всипається борошно, яка дуже швидко перемішується і проваривается до тих пір, поки суміш не загусне. Дайте їй трохи охолонути, після чого додайте курячі яйця по одному.
Рослинна олія розігрівається на сковороді, тісто кладеться ложкою. Оладки варто смажити на середньому вогні до того моменту, поки з обох сторін вони не стануть золотистими. Подайте гарячими, щедро полив зверху медом і додавши корицю.
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки
- Вершкове масло - 1/2 склянки
- Яйця - 3 штуки
- Рослинна олія - 6 Ст. Ложок
- Мідь - 2 Ст. Ложки
- Кориця мелена - - За смаком
- Сіль - - За смаком
Рослинна олія розігрівається на сковороді, тісто кладеться ложкою. Оладки варто смажити на середньому вогні до того моменту, поки з обох сторін вони не стануть золотистими. Подайте гарячими, щедро полив зверху медом і додавши корицю.