Рецепт Окунь в мультиварці фото

Окунь в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Окунь
Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю, Корисний обід, Легка вечеря, Обід за 30 хвилин
Гарячі страви

Швидко і смачно приготувати окуня вам допоможемо мультиварка. Рибку в ній можна запекти або обсмажити. А до окуня раджу подати печені овочі. Вийде здорове і корисне блюдо для всієї родини.

Для того, щоб приготувати окуня в мультиварці, треба викласти філе, обваленное в спеціях, в чашу і поставити режим "жарка" або "випічка" з 14-18 хвилин в залежності від розміру риби. По закінченню половини зазначеного часу філе треба перевернути. Ось і вся премудрість. Овочі можна приготувати на пару, а можна подати рис або відварену картоплю.

Отже, як приготувати окуня в мультиварці?

1. Очистіть і промийте філе окуня. Просушіть його на паперовому рушнику. Якщо у вас ціла рибина, то можна смажити і її. Просто доведеться на кілька хвилин (з кожного боку смаження) підвищити час приготування. Рибу випатрати, очищення cheshui, зріжте плавники. Промийте гарненько і просушіть паперовим рушником.

2. Посипте рибу сіллю і спеціями. У випадку з цілої рибою не забудьте всипати спеції в черевце.

3. Влийте рослинне масло і покладіть шматочок вершкового в чашу мультиварки, вкладіть філе або цілу рибу і поставте режим "жарка" . Для філе буде досить 7-8 хвилин з кожного боку (спочатку смажте на шкірці), цілу рибу смажте хвилин 20-30, в залежності від розміру. Не забудьте перевернути.

Окунь в мультиварці готовий! подавайте.

Окунь відрізняється чудовим білим м'ясом і малою кількістю кісток. Дуже рекомендую.

Смачного!


  • Окунь, філе - 2 штуки
  • Спеції для риби - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
Для того, щоб приготувати окуня в мультиварці, треба викласти філе, обваленное в спеціях, в чашу і поставити режим "жарка" або "випічка" з 14-18 хвилин в залежності від розміру риби. По закінченню половини зазначеного часу філе треба перевернути. Ось і вся премудрість. Овочі можна приготувати на пару, а можна подати рис або відварену картоплю.

Отже, як приготувати окуня в мультиварці?

1. Очистіть і промийте філе окуня. Просушіть його на паперовому рушнику. Якщо у вас ціла рибина, то можна смажити і її. Просто доведеться на кілька хвилин (з кожного боку смаження) підвищити час приготування. Рибу випатрати, очищення cheshui, зріжте плавники. Промийте гарненько і просушіть паперовим рушником.

2. Посипте рибу сіллю і спеціями. У випадку з цілої рибою не забудьте всипати спеції в черевце.

3. Влийте рослинне масло і покладіть шматочок вершкового в чашу мультиварки, вкладіть філе або цілу рибу і поставте режим "жарка" . Для філе буде досить 7-8 хвилин з кожного боку (спочатку смажте на шкірці), цілу рибу смажте хвилин 20-30, в залежності від розміру. Не забудьте перевернути.

Окунь в мультиварці готовий! подавайте.

Окунь відрізняється чудовим білим м'ясом і малою кількістю кісток. Дуже рекомендую.

Смачного!

Схожі рецепти