Окунь на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Звичайно ж, це дуже простий рецепт окуня на сковороді, але як мені здається, саме так можна приготувати цю річкову рибу найсмачніше. Нічого оригінального, але ж на те це і класика!
Завдяки цьому простому рецептом окуня на сковороді я навчилася готувати річкову рибу так, щоб вона з'їдає в одну мить! А за рахунок того, що борошно змішуємо з приправами, в які зазвичай додають куркуму, риба виходить з апетитною золотистою скоринкою. Так що навіть якщо ви не сильно добре вмієте готувати рибу, - Будьте впевнені, з цим класичним рецептом окуня на сковороді у вас все вийде!
- Okuni - 4 штуки
- Борошно - 200 грам
- Спеції для риби - За смаком
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
1. Окуня розморозимо, якщо потрібно, і промиваємо. Відрізаємо голови.
2. Очищаємо від нутрощів.
3. Знімаємо шкірку.
4. Борошно змішати зі спеціями, і кожне філе мачає з двох сторін в цю суміш.
5. Розігріваємо олію на сковороді і обсмажуємо рибу з двох сторін.
6. Смачного, все готово!