Рецепт Окунь на сковороді фото

Окунь на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Окунь
Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На обід
Гарячі страви , Страви в паніровці
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Звичайно ж, це дуже простий рецепт окуня на сковороді, але як мені здається, саме так можна приготувати цю річкову рибу найсмачніше. Нічого оригінального, але ж на те це і класика!

Опис приготування:

Завдяки цьому простому рецептом окуня на сковороді я навчилася готувати річкову рибу так, щоб вона з'їдає в одну мить! А за рахунок того, що борошно змішуємо з приправами, в які зазвичай додають куркуму, риба виходить з апетитною золотистою скоринкою. Так що навіть якщо ви не сильно добре вмієте готувати рибу, - Будьте впевнені, з цим класичним рецептом окуня на сковороді у вас все вийде!

  • Okuni - 4 штуки
  • Борошно - 200 грам
  • Спеції для риби - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
окунь на сковороді - фото крок 1
1. Окуня розморозимо, якщо потрібно, і промиваємо. Відрізаємо голови.
окунь на сковороді - фото крок 2
2. Очищаємо від нутрощів.
окунь на сковороді - фото крок 3
3. Знімаємо шкірку.
окунь на сковороді - фото крок 4
4. Борошно змішати зі спеціями, і кожне філе мачає з двох сторін в цю суміш.
окунь на сковороді - фото крок 5
5. Розігріваємо олію на сковороді і обсмажуємо рибу з двох сторін.
окунь на сковороді - фото крок 6
6. Смачного, все готово!

Схожі рецепти