Окрошка з оселедцем
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.
Окрошка з оселедцем - це смачний холодний суп, Котрий, на перший погляд може здатися дивним. Але поспішаю вас запевнити, окрошка виходить
Дуже смачною, апетитною, ви ще попросіть добавку.
Опис приготування:
Для рецепта нам знадобиться звичний набір овочів, сюди ми навіть додамо ковбасу, ну, і, звичайно ж, смачну рибу. Для заправки можна використовувати не тільки газовану воду і сметану, як в нашому варіанті, але і квас - тут вже на любителя. Подавати окрошку необхідно охолодженої, з скибочкою смачного житнього хліба.
- Картопля - 2 штуки
- Курячі яйця - 2 штуки
- Огірки - 2 штуки (свіжі)
- Варена ковбаса - 150-200 грам
- Оселедець - 100 грам (слабосоленая)
- Зелень - За смаком
- Газована вода - 300 мілілітрів (або квас)
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Сік лимона - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти. Картопля і яйця зваріть заздалегідь.
Картопля наріжте невеликими кубиками, перекладіть в глибоку миску.
Курячі яйця почистіть і наріжте невеликими кубиками, додайте до картоплі.
Свіжі огірки сполосніть і просушіть, наріжте кубиками і додайте до інгредієнтів.
Ковбасу наріжте кубиками і додайте в миску.
Оселедець очистіть і наріжте середніми шматочками, додайте в ємність.
Наріжте побільше зелені - цибуля, кріп, петрушка - додайте до інгредієнтів.
Введіть в ємність сметану, сіль і перець. Перед подачею залийте в окрошку квас або газовану воду, додайте лимонний сік.
Смачного!