Окрошка з оселедцем
(покроковий рецепт з фото)
Окрошка з оселедцем - це смачний холодний суп, Котрий, на перший погляд може здатися дивним. Але поспішаю вас запевнити, окрошка виходить
Дуже смачною, апетитною, ви ще попросіть добавку.
Для рецепта нам знадобиться звичний набір овочів, сюди ми навіть додамо ковбасу, ну, і, звичайно ж, смачну рибу. Для заправки можна використовувати не тільки газовану воду і сметану, як в нашому варіанті, але і квас - тут вже на любителя. Подавати окрошку необхідно охолодженої, з скибочкою смачного житнього хліба.
- Картопля - 2 штуки
- Курячі яйця - 2 штуки
- Огірки - 2 штуки (свіжі)
- Варена ковбаса - 150-200 грам
- Оселедець - 100 грам (слабосоленая)
- Зелень - За смаком
- Газована вода - 300 мілілітрів (або квас)
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Сік лимона - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти. Картопля і яйця зваріть заздалегідь.
Картопля наріжте невеликими кубиками, перекладіть в глибоку миску.
Курячі яйця почистіть і наріжте невеликими кубиками, додайте до картоплі.
Свіжі огірки сполосніть і просушіть, наріжте кубиками і додайте до інгредієнтів.
Ковбасу наріжте кубиками і додайте в миску.
Оселедець очистіть і наріжте середніми шматочками, додайте в ємність.
Наріжте побільше зелені - цибуля, кріп, петрушка - додайте до інгредієнтів.
Введіть в ємність сметану, сіль і перець. Перед подачею залийте в окрошку квас або газовану воду, додайте лимонний сік.
Смачного!