Рецепт Брускетта з оселедцем фото

Брускетта з оселедцем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Оселедець
ПП рецепти
На полуденок , На швидку руку , На природу , На святковий стіл , На сніданок , Фуршет
Брускетта
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 20 хв.

Брускетта з оселедцем відмінно порушить апетит і прикрасить стіл холодних закусок на будь-якому святі. Крім оселедця (я люблю мариновану), знадобиться маринований перець болгарський, моцарелла, зелень.

Опис приготування:

Оселедець для брускетти з оселедцем використовуйте будь-яку, яку любите. Мені до душі традиційна маринована з оцтом.

Як приготувати брускетту з оселедцем?

1. Багет наріжте скибочками. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів.

2. Змастіть скибочки багета оливковою олією з двох сторін. Викладіть скибочки на застелений пергаментним папером деко.

3. Запікайте багет в розігрітій духовці по 5 хвилин з кожного боку.

4. Моцареллу наріжте пластинками.

5. Корн промийте і просушіть паперовим рушником.

6. Мариновану оселедець наріжте довгастими шматочками.

7. Маринований болгарський перець наріжте смужками.

8. На скибочку багета викладіть пластинку моцарели, пару смужок болгарського перцю, шматочок оселедця, прикрасьте салатом корн. Таким чином"зберіть" всі скибочки.

Брускетта з оселедцем готова!

Смачного!

  • Багет - 1 штука
  • Масло оливкове - 4-5 Ст. Ложок
  • Моцарелла - 150 грам
  • Свіжа зелень - За смаком (салат кукурудзяний)
  • Оселедець маринована, філе - 100 грам
  • Маринований болгарський перець - 3 штуки (червоний)
Оселедець для брускетти з оселедцем використовуйте будь-яку, яку любите. Мені до душі традиційна маринована з оцтом.

Як приготувати брускетту з оселедцем?

1. Багет наріжте скибочками. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів.

2. Змастіть скибочки багета оливковою олією з двох сторін. Викладіть скибочки на застелений пергаментним папером деко.

3. Запікайте багет в розігрітій духовці по 5 хвилин з кожного боку.

4. Моцареллу наріжте пластинками.

5. Корн промийте і просушіть паперовим рушником.

6. Мариновану оселедець наріжте довгастими шматочками.

7. Маринований болгарський перець наріжте смужками.

8. На скибочку багета викладіть пластинку моцарели, пару смужок болгарського перцю, шматочок оселедця, прикрасьте салатом корн. Таким чином"зберіть" всі скибочки.

Брускетта з оселедцем готова!

Смачного!

Схожі рецепти