Рецепт Окрошка з гірчицею фото

Окрошка з гірчицею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Пісні страви
На обід
Супи , Соуси , Гірке , Холодні супи , Окрошка
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Коли хочеться чогось пікантного - готую окрошку з гірчицею. Крім цього гострого становить, додаю свіжої м'яти. Смак виходить чудовий! Дуже рекомендую спробувати мою окрошечка!

Опис приготування:

Скільки господинь - стільки рецептів окрошки. Я готую за різними рецептами, але з гірчицею мені подобається найбільше. Квас я використовую тільки домашній і м'яту сама вирощую. Обов'язково спробуйте окрошку у цій простому, але, бути може, незвичного рецептом.

Як зробити окрошку з гірчицею швидко? Зараз я вас все розповім.

1. Відваріть картоплю і яйця. Дайте їм охолонути. Потім очистіть і наріжте невеликими кубиками.

2. Ковбасу також наріжте кубиками.

3. Зелень, огірки і редиску промийте. Якщо треба - чистий, потім наріжте.

4. У ємності, об'ємом 1, 5 л змішайте квас, мінеральну воду, сіль і лимонну кислоту і растолченную в ступці м'яту.

5. Отриману рідину з м'ятою залийте в овочі, яйця і ковбасу, все перемішайте.

6. Додайте сметану, гірчицю і зелень, ще раз перемішайте.

Охолодіть і подавайте! Смачного!

  • Картопля - 5 штук
  • Огірок - 2 штуки
  • Редис - 200 грам
  • Петрушка, кріп, цибуля - - За смаком
  • Яйця - 5 штук
  • Молочна ковбаса - 200 грам
  • Квас - 0, 7 L
  • Мінеральна вода - 0, 7 L
  • Лимонна кислота - 1, 5 Ст. Ложки
  • М'ята мелена - 1 Ст. Ложка
  • Жирна сметана - 200 грам
  • Гірчичний - 1-2 чайних ложок
  • Сіль - - За смаком
Скільки господинь - стільки рецептів окрошки. Я готую за різними рецептами, але з гірчицею мені подобається найбільше. Квас я використовую тільки домашній і м'яту сама вирощую. Обов'язково спробуйте окрошку у цій простому, але, бути може, незвичного рецептом.

Як зробити окрошку з гірчицею швидко? Зараз я вас все розповім.

1. Відваріть картоплю і яйця. Дайте їм охолонути. Потім очистіть і наріжте невеликими кубиками.

2. Ковбасу також наріжте кубиками.

3. Зелень, огірки і редиску промийте. Якщо треба - чистий, потім наріжте.

4. У ємності, об'ємом 1, 5 л змішайте квас, мінеральну воду, сіль і лимонну кислоту і растолченную в ступці м'яту.

5. Отриману рідину з м'ятою залийте в овочі, яйця і ковбасу, все перемішайте.

6. Додайте сметану, гірчицю і зелень, ще раз перемішайте.

Охолодіть і подавайте! Смачного!

Схожі рецепти