Окрошка на кефірі з гірчицею
(покроковий рецепт з фото)
Окрошка - приголомшливий холодний суп, який ідеально підходить для спекотних сезонів. Пропоную свій варіант, як приготувати окрошку на кефірі з гірчицею, який дуже близький до класичного рецепту.
Я дуже люблю готувати окрошку, тому що це швидко. Крім того, моя сім'я вважає, що це дуже смачно. Гірчиця просто необхідна в цьому рецепті, вона надає пікантний смак. Якщо окрошка вийшла густа, розбавте її холодною кип'яченою водою.
- Кефір - 1 літр
- Крем - 0, 5 L
- Вода - 1 літр
- Картопля - 5 штук
- Яйця - 5 штук
- Огірки - 3 штуки
- Ковбаса - 500 грам
- Кріп - 1 пучок
- Сіль, перець, гірчичний - За смаком
1. Огірки наріжте на невеликі кубики.
2. Відварені круто яйця наріжте такими ж кубиками.
3. Заздалегідь відваріть картоплю в мундирі. Коли він охолоне, очистіть його від шкірки і наріжте невеликими кубиками.
4. Ковбасу теж наріжте.
5. Кріп дрібно наріжте.
6. У каструлю відправте сметану, охолоджений кефір, додайте води. Окремо змішайте гірчицю з ополоником цієї суміші і поверніть назад в каструлю.
7. Додайте солі і перцю, а потім змішайте всі інгредієнти в каструлі. При бажанні дайте трохи настоятися, а потім подавайте.