Odzhahuri грузинськи
(покроковий рецепт з фото)
Смачне, дуже ситне, справжнє домашнє грузинське блюдо, воно просто готується і з'їдається просто моментально. Приготуйте оджахурі по-грузинськи для своїх рідних, вони точно залишаться задоволені.
Це чудове блюдо так і перекладається з грузинського - "сімейне", призначене воно як раз для тихого вечері або обіду в колі сім'ї. І якщо вам також до душі проста домашня кухня, я з задоволенням розповім вам, як приготувати оджахурі по-грузинськи. Нам для цього знадобиться зовсім небагато інгредієнтів: м'ясо, картопля, ріпчаста цибуля і трохи спецій, але навіть з таким нечисленним складом блюдо вийде дивовижне. Правда, я не раджу готувати оджахурі по-грузинськи в домашніх умовах тим, хто стежить за своєю фігурою, адже таке блюдо досить калорійне, хоча час від часу варто себе побалувати, тим більше це дійсно шалено смачно.
- Яловичина - 800-1000 грам
- Картопля - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 300 грам
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Спеції - За смаком (хміль-сунелі, koriandr, перець чорний мелений)
- Сіль - За смаком