Рецепт Обсмажений лаваш фото

Обсмажений лаваш
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Молочні продукти , Сир , Яйця , Лаваш
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Страви з начинкою
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 10 хв.

Ідеальний варіант оригінального і ситного сніданку для дорослих і дітей. Представляю вам простий рецепт обсмаженого лаваша з яйцем і сиром. Звучить апетитно, чи не так?

Опис приготування:

Ця страва добре тим, що обсмажений лаваш в домашніх умовах можна зробити з абсолютно будь-якою начинкою за смаком. Це можуть бути овочі, гриби, м'ясні делікатеси і т.Д. Ситно, апетитно і дуже швидко: ідеальний варіант для сніданку або перекусу.

  • Лаваш - 1 штука
  • Яйце - 3 штуки
  • Сир - 100 грам
  • Вершкове масло - 1 Чайна ложка
обсмажений лаваш - фото крок 1
1. Ось такий скромний набір інгредієнтів потрібно для даного рецепта приготування обсмаженого лаваша. Втім, ви можете використовувати для начинки абсолютно все, що побажаєте.
обсмажений лаваш - фото крок 2
2. Процес сам не тільки швидкий, але і дуже простий. На сковороді розтопіть вершкове масло. Викладіть лаваш.
обсмажений лаваш - фото крок 3
3. Вбийте яйця відразу на лаваш, посипте їх тертим сиром. Можна трохи посолити і поперчити за смаком. Ідеально також підійде щіпка свіжої зелені.
обсмажений лаваш - фото крок 4
4. Загорніть краї в центр, щоб начинка була щільно захована.
обсмажений лаваш - фото крок 5
5. Коли низ підрум'яниться, акуратно переверніть лаваш на іншу сторону. Зверху ще посипте жменею сиру. Залиште лаваш на сковороді ще на 2-3 хвилини.
обсмажений лаваш - фото крок 6
6. Ось і весь простий рецепт, як зробити обсмажений лаваш. Зніміть його зі сковороди і подавайте до столу з соусом, овочами або просто присипавши зеленню.

Схожі рецепти