Обсмажений лаваш
(покроковий рецепт з фото)
Ідеальний варіант оригінального і ситного сніданку для дорослих і дітей. Представляю вам простий рецепт обсмаженого лаваша з яйцем і сиром. Звучить апетитно, чи не так?
Ця страва добре тим, що обсмажений лаваш в домашніх умовах можна зробити з абсолютно будь-якою начинкою за смаком. Це можуть бути овочі, гриби, м'ясні делікатеси і т.Д. Ситно, апетитно і дуже швидко: ідеальний варіант для сніданку або перекусу.
- Лаваш - 1 штука
- Яйце - 3 штуки
- Сир - 100 грам
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
1. Ось такий скромний набір інгредієнтів потрібно для даного рецепта приготування обсмаженого лаваша. Втім, ви можете використовувати для начинки абсолютно все, що побажаєте.
2. Процес сам не тільки швидкий, але і дуже простий. На сковороді розтопіть вершкове масло. Викладіть лаваш.
3. Вбийте яйця відразу на лаваш, посипте їх тертим сиром. Можна трохи посолити і поперчити за смаком. Ідеально також підійде щіпка свіжої зелені.
4. Загорніть краї в центр, щоб начинка була щільно захована.
5. Коли низ підрум'яниться, акуратно переверніть лаваш на іншу сторону. Зверху ще посипте жменею сиру. Залиште лаваш на сковороді ще на 2-3 хвилини.
6. Ось і весь простий рецепт, як зробити обсмажений лаваш. Зніміть його зі сковороди і подавайте до столу з соусом, овочами або просто присипавши зеленню.