Молода картопля обсмажений
(покроковий рецепт з фото)
Літні страви їх картоплі в липні дуже актуальні! Молода картопля обсмажений викличе загальне схвалення. Його можна подати зі свіжими і тушкованими овочами, м'ясом, куркою! Не пропустіть момент.
Приготувати молода картопля обсмажений нескладно і недовго. Його навіть не потрібно чистити. Просто добре помийте, щоб не залишилося піску. Картопля розріжте на рівні четвертини і смажте в суміші оливкової та соняшникової олії. Масло добре розігрійте, опустіть картоплю в сковороду і смажте з одного боку до золотистого кольору, потім переверніть, не забудьте посолити і поперчити! Подайте з зеленою цибулею. Успіхів і приємного апетиту!
- Картопля - 600 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Зелена цибуля - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Приготуйте всі необхідні для приготування страви продукти.
Картопля поріжте, на сковороді розігрійте масло.
У сковороду покладіть картоплю і смажте 8 хвилин.
Картоплю переверніть і смажте з іншого боку до золотистого кольору.
Картопля обсмажте повністю і посипте зеленою цибулею.
Смачного!