Лаваш з сиром обсмажений
(покроковий рецепт з фото)
Лаваш з сиром обсмажений - це ідеальне і просте блюдо для ситного сніданку. Такий перекус не залишить Вас голодними! Хрусткий після підсмажування лаваш і тепла тягуча сирна начинка задовольнять голод будь-якої людини! А нехитрість приготування і невеликі витрати не можуть не радувати. До того ж робиться таке блюдо дуже швидко!
Для того, щоб приготувати лаваш з сиром обсмажений, змішайте начинку з яєць, лука, сиру і сметани. Змастіть нею кожен окремий лаваш. Для хрусткої золотистої скоринки ідеально підійде кляр з яєць, молока і солі. Прожарте трубочки на середньому вогні - і відмінне ситне ласощі готові!
- Тонкий лаваш - 6 штук
- Сир - 300 грам
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Яйця варені - 3 штуки
- Крем - 1, 5 Ст. Ложки
- Майонез - 1, 5 Ст. Ложки
- Яйця сирі - 1 штука
- Молоко - 80 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Олія соняшникова - За смаком
У yoмоксті необхідно змішати терті варені яйця, дрібно нарізану цибулю, тертий сир, сметану і майонез.
Окремо змішайте 2 сирих яйця, молоко і сіль (на розсуд).
Лаваші по одному щедро змащуйте начинкою і звертайте в трубочку.
Умочіть лавашние трубочки в попередньо підготовленому клярі і обсмажуйте з двох сторін до золотої скоринки.
Промокніть залишки жиру з лавашей паперовою серветкою. Готово!