Рецепт Лаваш з сиром обсмажений фото

Лаваш з сиром обсмажений
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Молочні продукти , Сир , Лаваш
Дієтичне харчування , Пісні страви
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Страви з начинкою
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 хв.

Лаваш з сиром обсмажений - це ідеальне і просте блюдо для ситного сніданку. Такий перекус не залишить Вас голодними! Хрусткий після підсмажування лаваш і тепла тягуча сирна начинка задовольнять голод будь-якої людини! А нехитрість приготування і невеликі витрати не можуть не радувати. До того ж робиться таке блюдо дуже швидко!

Опис приготування:

Для того, щоб приготувати лаваш з сиром обсмажений, змішайте начинку з яєць, лука, сиру і сметани. Змастіть нею кожен окремий лаваш. Для хрусткої золотистої скоринки ідеально підійде кляр з яєць, молока і солі. Прожарте трубочки на середньому вогні - і відмінне ситне ласощі готові!

  • Тонкий лаваш - 6 штук
  • Сир - 300 грам
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Яйця варені - 3 штуки
  • Крем - 1, 5 Ст. Ложки
  • Майонез - 1, 5 Ст. Ложки
  • Яйця сирі - 1 штука
  • Молоко - 80 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Олія соняшникова - За смаком
лаваш з сиром обсмажений - фото крок 1
У yoмоксті необхідно змішати терті варені яйця, дрібно нарізану цибулю, тертий сир, сметану і майонез.
лаваш з сиром обсмажений - фото крок 2
Окремо змішайте 2 сирих яйця, молоко і сіль (на розсуд).
лаваш з сиром обсмажений - фото крок 3
Лаваші по одному щедро змащуйте начинкою і звертайте в трубочку.
лаваш з сиром обсмажений - фото крок 4
Умочіть лавашние трубочки в попередньо підготовленому клярі і обсмажуйте з двох сторін до золотої скоринки.
лаваш з сиром обсмажений - фото крок 5
Промокніть залишки жиру з лавашей паперовою серветкою. Готово!

Схожі рецепти