Лаваш, обсмажений в яйці
(покроковий рецепт з фото)
Багато домашні кулінари високо цінують лаваш за його універсальність. Якщо немає часу, то рятують швидкі закуски з нього. Якщо немає тонкого листового тіста, то він теж може прийти на допомогу.
І в цей раз я вирішила зробити дещо новеньке, а саме я розповім, як приготувати лаваш, обсмажений в яйці з начинкою. В якості перекусу ця закуска буде вельми до речі.
- Лаваш, упаковка - 1 штука
- Крабові палички - 5 штук
- Плавлений сир - 200 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Молоко - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Яйце - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Кріп, гілочка - 2 штуки
- Сіль - За смаком
Натріть сир на дрібній тертці. Додайте до нього нарізаний кріп і часник. Заправте інгредієнти майонезом. Перемішайте їх.
Крабові палички дрібно наріжте. Яйце збийте з молоком і сіллю в окремій мисці.
Лаваш розрізати на 4 частини.
2 частини лаваша змастіть сирною масою. Насипте на них палички і кріп. Закрийте обидві частини залишилися.
І тепер розділіть лаваш на рівні 8 частин.
Занурте кожен шматочок в яйце з обох сторін.
Обсмажте лаваш з обох сторін в олії до золотистого кольору. Смачного!