Рецепт Лаваш, обсмажений в яйці фото

Лаваш, обсмажений в яйці
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня
Яйця , Лаваш , Крабові палички
Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Страви з начинкою
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 хв.

Багато домашні кулінари високо цінують лаваш за його універсальність. Якщо немає часу, то рятують швидкі закуски з нього. Якщо немає тонкого листового тіста, то він теж може прийти на допомогу.

Опис приготування:

І в цей раз я вирішила зробити дещо новеньке, а саме я розповім, як приготувати лаваш, обсмажений в яйці з начинкою. В якості перекусу ця закуска буде вельми до речі.

  • Лаваш, упаковка - 1 штука
  • Крабові палички - 5 штук
  • Плавлений сир - 200 грам
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Молоко - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Яйце - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Кріп, гілочка - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
лаваш, обсмажений в яйці - фото крок 1
Натріть сир на дрібній тертці. Додайте до нього нарізаний кріп і часник. Заправте інгредієнти майонезом. Перемішайте їх.
лаваш, обсмажений в яйці - фото крок 2
Крабові палички дрібно наріжте. Яйце збийте з молоком і сіллю в окремій мисці.
лаваш, обсмажений в яйці - фото крок 3
Лаваш розрізати на 4 частини.
лаваш, обсмажений в яйці - фото крок 4
2 частини лаваша змастіть сирною масою. Насипте на них палички і кріп. Закрийте обидві частини залишилися.
лаваш, обсмажений в яйці - фото крок 5
І тепер розділіть лаваш на рівні 8 частин.
лаваш, обсмажений в яйці - фото крок 6
Занурте кожен шматочок в яйце з обох сторін.
лаваш, обсмажений в яйці - фото крок 7
Обсмажте лаваш з обох сторін в олії до золотистого кольору. Смачного!

Схожі рецепти