Лаваш обсмажений з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся простим рецептом лаваша обсмаженого з начинкою. Вам точно припаде до душі таке блюдо! смачно, ситно. А вже до чого соковитим виходить такий лаваш ... Цілком може навіть замінити вечерю або обід!
Розповім вам, як приготувати лаваш обсмажений з начинкою. Смачно і просто, обов'язково спробуйте. Перед такою смакотою не можуть встояти навіть панянки, які знаходяться на дієті! перевірено мною: як би ви не чинили опір, ця закуска до того смачно пахне, що просто неможливо відязикатися!
- Лаваш вірменський - 1-2 штук (тонкий)
- Перець болгарський - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Куряче філе - 300 грам
- Ковбаса сирокопчена - 100 грам
- Спеції - За смаком
- Майонез - За смаком
1. Для початку на рослинній олії обсмажити курку до рум'яної. Спеції додавайте до смаку, вони, що любите найбільше.
2. Як тільки рідина зайва піде, додаємо подрібнену ковбасу і перець, цибуля і часник, обсмажити. Потім додамо подрібнений помідор і згасимо всі разом ще трохи. Далі нехай начинка остигає.
3. Лаваш повинен бути дуже свіжим. Розстеляємо його, нарізаємо шматочками, викладаємо начинку, а зверху поливаємо майонезом. Далі звертаємо рулетики.
4. Кожен рулет обсмажити на олії до рум'яності.
5. Ось і готово наше блюдо!