Рецепт Лаваш обсмажений з начинкою фото

Лаваш обсмажений з начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня
Птах , Курка , Лаваш
Пісні страви
На обід , На полуденок
Страви з начинкою
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 35 хв.

Ділюся простим рецептом лаваша обсмаженого з начинкою. Вам точно припаде до душі таке блюдо! смачно, ситно. А вже до чого соковитим виходить такий лаваш ... Цілком може навіть замінити вечерю або обід!

Опис приготування:

Розповім вам, як приготувати лаваш обсмажений з начинкою. Смачно і просто, обов'язково спробуйте. Перед такою смакотою не можуть встояти навіть панянки, які знаходяться на дієті! перевірено мною: як би ви не чинили опір, ця закуска до того смачно пахне, що просто неможливо відязикатися!

  • Лаваш вірменський - 1-2 штук (тонкий)
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Куряче філе - 300 грам
  • Ковбаса сирокопчена - 100 грам
  • Спеції - За смаком
  • Майонез - За смаком
лаваш обсмажений з начинкою - фото крок 1
1. Для початку на рослинній олії обсмажити курку до рум'яної. Спеції додавайте до смаку, вони, що любите найбільше.
лаваш обсмажений з начинкою - фото крок 2
2. Як тільки рідина зайва піде, додаємо подрібнену ковбасу і перець, цибуля і часник, обсмажити. Потім додамо подрібнений помідор і згасимо всі разом ще трохи. Далі нехай начинка остигає.
лаваш обсмажений з начинкою - фото крок 3
3. Лаваш повинен бути дуже свіжим. Розстеляємо його, нарізаємо шматочками, викладаємо начинку, а зверху поливаємо майонезом. Далі звертаємо рулетики.
лаваш обсмажений з начинкою - фото крок 4
4. Кожен рулет обсмажити на олії до рум'яності.
лаваш обсмажений з начинкою - фото крок 5
5. Ось і готово наше блюдо!

Схожі рецепти