Об'єктив булгур
(покроковий рецепт з фото)
Популярна крупа останнім часом на кухні кожної сучасної господині - манна крупа. По суті, манна крупа - це пшениця, яка найбільш поширена в Азії. Приготувати з неї сочиво також можна.
З булгура можна приготувати різні страви, в тому числі і сочиво з булгура в домашніх умовах. Така кутя стане, безсумнівно, незвичайним і головним блюдом на святковому столі. Додайте до готової каші розтоплений мед, горіхи, родзинки або свіжі фрукти і подавайте до столу!
- Манна крупа - 1 Склянка
- Рослинна олія - 40 грам
- Мед - За смаком
- Горіхи - За смаком
1. Беремо крупу, ретельно промиваємо і даємо воді стекти. З булгура готувати кутю також можна і принцип його приготування не змінюється. Підготуйте волоські горіхи або мигдаль, мед і фрукти для прикраси.
2. Готувати булгур не складно: для початку наливаємо кілька столових ложок рослинного або оливкового масла в каструлю. Тим часом булгур вже встиг підсушитися.
3. Відправляємо крупу в каструлю і смажимо на слабкому вогні близько 5 хвилин, після чого заливаємо водою і варимо до готовності. Солимо тільки після того, як булгур повариться після закипання 5 хвилин.
4. Накриваємо кришкою і варимо до готовності, зменшивши при необхідності вогонь.
5. Готову кашу отставляем і даємо їй повністю охолонути, а тим часом рубаємо дрібно горіхи.
6. Розтоплюємо мед так, щоб їм можна було полити наше сочиво.
7. Поливаємо кашу розтопленим медом, а зверху прикрашаємо фруктами, горіхами або родзинками. Подається сочиво в Різдвяний вечір в першу чергу.