Рецепт Об'єктив булгур фото

Об'єктив булгур
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Крупи, Горіхи, Манна крупа
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл
Десерти

Популярна крупа останнім часом на кухні кожної сучасної господині - манна крупа. По суті, манна крупа - це пшениця, яка найбільш поширена в Азії. Приготувати з неї сочиво також можна.

З булгура можна приготувати різні страви, в тому числі і сочиво з булгура в домашніх умовах. Така кутя стане, безсумнівно, незвичайним і головним блюдом на святковому столі. Додайте до готової каші розтоплений мед, горіхи, родзинки або свіжі фрукти і подавайте до столу!

  • Манна крупа - 1 Склянка
  • Рослинна олія - 40 грам
  • Мед - За смаком
  • Горіхи - За смаком
об'єктив булгур - фото крок 1
1. Беремо крупу, ретельно промиваємо і даємо воді стекти. З булгура готувати кутю також можна і принцип його приготування не змінюється. Підготуйте волоські горіхи або мигдаль, мед і фрукти для прикраси.
об'єктив булгур - фото крок 2
2. Готувати булгур не складно: для початку наливаємо кілька столових ложок рослинного або оливкового масла в каструлю. Тим часом булгур вже встиг підсушитися.
об'єктив булгур - фото крок 3
3. Відправляємо крупу в каструлю і смажимо на слабкому вогні близько 5 хвилин, після чого заливаємо водою і варимо до готовності. Солимо тільки після того, як булгур повариться після закипання 5 хвилин.
об'єктив булгур - фото крок 4
4. Накриваємо кришкою і варимо до готовності, зменшивши при необхідності вогонь.
об'єктив булгур - фото крок 5
5. Готову кашу отставляем і даємо їй повністю охолонути, а тим часом рубаємо дрібно горіхи.
об'єктив булгур - фото крок 6
6. Розтоплюємо мед так, щоб їм можна було полити наше сочиво.
об'єктив булгур - фото крок 7
7. Поливаємо кашу розтопленим медом, а зверху прикрашаємо фруктами, горіхами або родзинками. Подається сочиво в Різдвяний вечір в першу чергу.

Схожі рецепти