Булгур з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Приготуємо апетитне і дуже смачна страва - булгур з фаршем і овочами на сковороді. Блюдо ідеально підійде для обіду або вечері, як гарнір можна додати свіжі овочі та зелень.
Фарш для рецепта можна використовувати будь-який, добре підійде яловичина, свинина, курка, індичка. Також додамо овочі, чим більше їх кількість, тим вийде смачніше. У нашому варіанті використовуємо заморожену овочеву суміш, свіжа цибуля і морква. Обов'язково беріть рецепт на замітку, впевнена, вам сподобається результат.
- Манна крупа - 120 грам
- Заморожені овочі - 200 грам
- Фарш м'ясний - 200 грам
- Цибуля - 100 грам
- Морква - 100 грам
- Вода - 2 склянки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - грам
- Перець - грам
Підготуйте інгредієнти.
Прогрійте сковороду, змастіть маслом. Викладіть в сковороду заморожені овочі.
Моркву і цибулю очистіть, сполосніть і просушіть. Наріжте цибулю невеликими кубиками, моркву натріть на тертці. Додайте овочі в сковороду.
Додайте в сковороду фарш.
Смажте всі інгредієнти 5-7 хвилин.
Додайте в сковороду булгур, сіль і перець за смаком.
Залийте в сковороду воду, прикрийте сковороду кришкою, готуйте на маленькому вогні 25 хвилин. За бажанням додайте трави.
Смачного!