Рецепт Булгур з фаршем фото

Булгур з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Східна кухня
М'ясо , Фарш , Крупи , Манна крупа
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Приготуємо апетитне і дуже смачна страва - булгур з фаршем і овочами на сковороді. Блюдо ідеально підійде для обіду або вечері, як гарнір можна додати свіжі овочі та зелень.

Опис приготування:

Фарш для рецепта можна використовувати будь-який, добре підійде яловичина, свинина, курка, індичка. Також додамо овочі, чим більше їх кількість, тим вийде смачніше. У нашому варіанті використовуємо заморожену овочеву суміш, свіжа цибуля і морква. Обов'язково беріть рецепт на замітку, впевнена, вам сподобається результат.

  • Манна крупа - 120 грам
  • Заморожені овочі - 200 грам
  • Фарш м'ясний - 200 грам
  • Цибуля - 100 грам
  • Морква - 100 грам
  • Вода - 2 склянки
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - грам
  • Перець - грам
булгур з фаршем - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
булгур з фаршем - фото крок 2
Прогрійте сковороду, змастіть маслом. Викладіть в сковороду заморожені овочі.
булгур з фаршем - фото крок 3
Моркву і цибулю очистіть, сполосніть і просушіть. Наріжте цибулю невеликими кубиками, моркву натріть на тертці. Додайте овочі в сковороду.
булгур з фаршем - фото крок 4
Додайте в сковороду фарш.
булгур з фаршем - фото крок 5
Смажте всі інгредієнти 5-7 хвилин.
булгур з фаршем - фото крок 6
Додайте в сковороду булгур, сіль і перець за смаком.
булгур з фаршем - фото крок 7
Залийте в сковороду воду, прикрийте сковороду кришкою, готуйте на маленькому вогні 25 хвилин. За бажанням додайте трави.
булгур з фаршем - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти