Рецепт Булгур з квасолею фото

Булгур з квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Крупи , Манна крупа
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.

Простий рецепт смачного і корисного страви з булгура. Манна крупа - це пшенична крупа, оброблена окропом, подрібнене і висушена на сонці. Після такої підготовки крупа набуває цікавий смак.

Опис приготування:

Блюдо виходить поживним і корисним. Прянощі можна додати на свій смак. Використовуйте м'яту або листочки меліси, у якій смак ніжніше. Якщо блюдо приготувати на рослинній олії, а не на вершковому, воно буде пісним.

  • Манна крупа - 1 Склянка
  • Вода - 2 склянки
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Чорнослив - 4-6 штук
  • Вершкове масло - 50 грам (або рослинне)
  • Квасоля консервована - 200-300 грам
  • Обкладинка - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Прованські трави - 1 щіпка
  • М'ята - За смаком
булгур з квасолею - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
булгур з квасолею - фото крок 2
Булгур заливаємо водою, додаємо сіль і варимо 15 хвилин на малому вогні під кришкою.
булгур з квасолею - фото крок 3
На вершковому маслі пасеруємо зелена цибуля пару хвилин.
булгур з квасолею - фото крок 4
Курагу і листочки м'яти нарізаємо тонкими смужками і додаємо до зеленої цибулі.
булгур з квасолею - фото крок 5
Очищені готовий. Додаємо до нього пряні трави.
булгур з квасолею - фото крок 6
Перекладаємо булгур в сковороду, додаємо корицю і чорний перець.
булгур з квасолею - фото крок 7
Додаємо готову квасолю. Можна використовувати консервовану або попередньо відварену. Готуємо всі разом ще хвилин 5 під кришкою на малому вогні.
булгур з квасолею - фото крок 8
Булгур з квасолею готовий. Подаємо гарячим. Пробуйте на здоров'я!

Схожі рецепти