Булгур з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати булгур з грибами на вечерю. Булгур не проходить процедуру рафінування, тому зберігає в два рази більше вітамінів. Тому страва виходить не тільки смачним, але і корисним!
Докладніше, як приготувати булгур з грибами, я розповім нижче. Булгур можна зварити на бульйоні, так блюдо вийде ще смачніше. Гриби використовуйте будь-які, які подобаються, але лісові потрібно буде попередньо відварити. Готується просто і швидко, так що беріть на замітку!
- Манна крупа - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки (гаряча)
- Печериці - 500-600 грам
- Цибуля - 2-3 штук
- Масло рослинне - 30-40 мілілітрів (для смаження)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Обсмажте булгур в невеликій кількості рослинного масла.
Додайте гарячу воду. Накрийте кришкою і варіть на повільному вогні 15-20 хвилин.
Печериці наріжте на великі скибочки. Обсмажте гриби до випаровування рідини. Перекладіть в миску.
Цибуля наріжте на дрібні кубики і обсмажте окремо до золотистого кольору.
Потім додайте смажені гриби. Додати сіль, приправьте перцем.
Перекладіть цибулю і гриби в каструлю до вареного булгуром. Перемішайте.
Булгур з грибами готовий, смачного!