Несолодкий пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Несолодкі пироги відмінно підходять як для ситного сніданку і швидкого перекушування, так і в якості доповнення до перших страв. Їх можна брати на роботу, пікнік або навіть в школу.
Несолодкі пироги стали дуже популярними: їх легко готувати, можна використовувати будь-який тісто (дріжджове, на кефірі, листкове, пісочне, заливне) і безліч різноманітних начинок. Сьогодні розповім, як приготувати несолодкий пиріг на холодці тесті з ковбасою, сиром і яйцями. Начинку сміливо можете комбінувати на свій смак і можливостям, простір для фантазії великий.
- Молоко - 1 Склянка
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 200 грам
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Варена ковбаса - 200 грам
- Сир - 100 грам
- Яйце - 3 штуки (варене)
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Збийте два яйця 0, 5 ç.l. Солі.
Додайте молоко.
Перемішайте, додайте борошно і соду.
Перемішайте все ще раз до однорідного стану.
Для начинки відваріть заздалегідь яйця, очистіть їх і наріжте кубиками.
Додайте до яєць нарізану кубиками ковбасу.
І нарізаний приблизно такими ж кубиками сир.
Додати сіль, поперчіть за смаком і все перемішайте.
Форму для випічки змастіть маслом. Дно і боки обсипте манкою або борошном. Вилийте приблизно половину порції тіста і зверху рівномірно розподіліть начинку.
Полийте начинку тістом, що залишилося і посипте зверху кунжутом. Випікайте в духовці при температурі 180 градусів близько 40 хвилин.
Несолодкий пиріг готовий. Смачний як в теплом, так і в охолодженому вигляді.
Смачного!