Рецепт Несолодкий бісквіт фото

Несолодкий бісквіт
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Бісквіт, Солоне

Зі словом "бісквіт" у більшості людей асоціюється торт або тістечко. Повітряне, пористе і, найважливіше, солодке тісто - таким ми його бачимо. Але цей рецепт розіб'є всі ваші уявлення про нього.

Сьогодні я розповім вам, як приготувати несолодкий бісквіт. Його придумали в США. Тісто замішується на основі незрозумілого слова"buttermilk" . Цей інгредієнт на самому схожий на нашу кисле молоко, так що будемо її сміливо використовувати. Утворені "булочки" розрізає вздовж і подають з сиром, беконом, маслом і іншими продуктами за вашим бажанням.

  • Вершкове масло - 115 грам
  • Борошно пшеничне - 500 грам
  • Кисле молоко - 300 мілілітрів
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Розпушувач - 6 чайних ложок
несолодкий бісквіт - фото крок 1
1. Для початку нарубати холодне масло.
несолодкий бісквіт - фото крок 2
2. Потім до нього додайте борошно, сіль, розпушувач і влийте кисле молоко. Замішайте неоднорідне тісто.
несолодкий бісквіт - фото крок 3
3. Потім на дошці тісто місите шарами. Трохи расплющьте масу, поверніть її навпіл книжкою. Zatem накладають пізно, і ваша наступна угода. Далі знову зробіть товсту коржик і повторіть процедуру близько 5 раз.
несолодкий бісквіт - фото крок 4
4. Після цього зробіть з тіста круглі вироби в 1, 5 см завтовшки і 5-7 см діаметром. Змастіть їх зверху кислим молоком.
несолодкий бісквіт - фото крок 5
5. Запікайте вироби при 220 градусах в духовці протягом 11 хвилин. Подавайте остиглими. Смачного!

Схожі рецепти