Несолодкий бісквіт
(покроковий рецепт з фото)
Зі словом "бісквіт" у більшості людей асоціюється торт або тістечко. Повітряне, пористе і, найважливіше, солодке тісто - таким ми його бачимо. Але цей рецепт розіб'є всі ваші уявлення про нього.
Сьогодні я розповім вам, як приготувати несолодкий бісквіт. Його придумали в США. Тісто замішується на основі незрозумілого слова"buttermilk" . Цей інгредієнт на самому схожий на нашу кисле молоко, так що будемо її сміливо використовувати. Утворені "булочки" розрізає вздовж і подають з сиром, беконом, маслом і іншими продуктами за вашим бажанням.
- Вершкове масло - 115 грам
- Борошно пшеничне - 500 грам
- Кисле молоко - 300 мілілітрів
- Сіль - 2 чайних ложки
- Розпушувач - 6 чайних ложок
1. Для початку нарубати холодне масло.
2. Потім до нього додайте борошно, сіль, розпушувач і влийте кисле молоко. Замішайте неоднорідне тісто.
3. Потім на дошці тісто місите шарами. Трохи расплющьте масу, поверніть її навпіл книжкою. Zatem накладають пізно, і ваша наступна угода. Далі знову зробіть товсту коржик і повторіть процедуру близько 5 раз.
4. Після цього зробіть з тіста круглі вироби в 1, 5 см завтовшки і 5-7 см діаметром. Змастіть їх зверху кислим молоком.
5. Запікайте вироби при 220 градусах в духовці протягом 11 хвилин. Подавайте остиглими. Смачного!