Рецепт Мюнхенські білі ковбаски фото

Мюнхенські білі ковбаски
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Подобається кухня Німеччини? Мені теж! І тому сьогодні я розповім, як приготувати мюнхенські білі ковбаски. Буде шалено смачно, навіть не сумнівайтеся. Ну що ж, приступимо!

Опис приготування:

За бажанням ковбаски можна підсмажити на сковороді або на грилі, а також запекти в духовці. Подавати готові сосиски потрібно з гірчицею і пивом. Буде шалено смачно і ароматно Обов'язково спробуйте, якщо хочете зануритися в німецьку культуру!

  • Свинина не пісні - 1500 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Білий мелений перець - За смаком
  • Петрушка - За смаком
  • Мускатний горіх - За смаком
  • Білий хліб - 2 скибочки
  • Лимонний сік - За смаком
  • Кишки свинячі - За смаком
мюнхенські білі ковбаски - фото крок 1
Ну що, почнемо приготування цих шалено смачних ковбасок з приготування фаршу для них. Для цього пропускаємо через м'ясорубку свинину, додаємо в фарш спеції, рубану зелень і цибулю, подрібнений в блендері. Додайте замочений в молоці і віджатий хліб. Для зручності можна приготувати весь фарш в самому блендері.
мюнхенські білі ковбаски - фото крок 2
Кишки добре промийте водою з оцтом. Начините фаршем кишки і закрутіть ковбаски.
мюнхенські білі ковбаски - фото крок 3
У каструлю наливаємо воду, підігріваємо її, варимо в ній ковбаски протягом 20 хвилин на повільному вогні.
мюнхенські білі ковбаски - фото крок 4
Мюнхенські білі сосиски готові, смачного!

Схожі рецепти