Рецепт Білі щі фото

Білі щі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Капуста
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Щи
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Це перша страва можна зварити як на м'ясному бульйоні, так і на пісному, але основу супу обов'язково становить квашена капуста. Смачні білі щі порадують своїм смаком будь-якого гурмана.

Опис приготування:

Щи - один з моїх улюблених супів, це якщо врахувати, що супи я в принципі не дуже люблю. А щі з квашеної капусти для мене набагато смачніше, ніж зі свіжої. Кислинка, яку надає щам саме квашена капуста, і приваблює мене в цьому супі. Білі щі з квашеної капусти зі сметаною, зеленню і свіжим хлібом - це дуже смачний і ситний обід.

  • Квашена капуста - 700 грам
  • Свинина - 1 кілограм
  • Картопля - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Корінь петрушки - 1 штука
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Лавровий лист - 2-3 штук
  • Сіль, перець - За смаком
білі щі - фото крок 1
1. Підготуйте всі інгредієнти для бульйону.
білі щі - фото крок 2
2. Зваріть бульйон на свинині. На це у вас піде пару годин. За цей час підготуйте зажарку.
білі щі - фото крок 3
3. У сковороді на рослинній олії обсмажте нарізаний лук до золотистого.
білі щі - фото крок 4
4. Потім в сковороду додайте натерту моркву і обсмажуйте її 10-15 хвилин.
білі щі - фото крок 5
5. Коли м'ясо готове, дістаньте його з бульйону, відокремте від кістки і наріжте на шматочки. Надішліть м'ясо назад в каструлю.
білі щі - фото крок 6
6. Кубиками наріжте картоплю і корінь петрушки. Додайте овочі в бульйон.
білі щі - фото крок 7
7. Після того як зваритися картопля, додайте капусту в бульйон, слідом зажарку.
білі щі - фото крок 8
8. Зачекайте хвилин 5, щоб щі закипіли, приправте сіллю, перцем і лавровим листом до смаку. Подавайте щі гарячими.

Схожі рецепти