Рецепт Чорно-білі тістечка фото

Чорно-білі тістечка
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти, Шоколад
Страви без випічки
Для дітей, На святковий стіл, Десерт, День народження, 8 березня
Десерти

Як інь і янь, як день і ніч - два кольори цього тістечка просто заворожують. Чорний кавовий бісквіт і білосніжний ніжний крем. А смак просто чудовий.

Приготування тістечок буде складатися з двох основних етапів - бісквіт і крем. Спочатку займемося бісквітом. Змішайте окремо сухі інгредієнти для тіста і яйця з молоком і маслом. Потім з'єднайте їх в одному посуді, постійно помішуючи, щоб уникнути утворення грудок. Додайте в тісто свіжозварене кави, перемішайте, вилийте в форму і випікання в духовці. Поки бісквіт охолоджується, приступаємо до крему. Шоколад розтопіть на водяній бані, желатин розчиніть в гарячій воді, потім процідити. З'єднайте шоколад і маскарпоне і збийте в однорідну масу. Додайте желатин. Потім в крем введіть збиті вершки і акуратно перемішайте. З бісквіта виріжте коржі потрібної форми, нанесіть на них крем, чергуючи шари крему і коржі. Готові тістечка поставте в холодильник на кілька годин. Приємного чаювання!

  • Маскарпоне - 200 грам
  • Білий шоколад - 160 грам
  • Вершки - 300 мілілітрів
  • Молоко - 1 Склянка
  • Борошно - 2 склянки
  • Свіжозварене кави - 1 Склянка
  • Цукор - 1, 5 склянки
  • Рослинна олія - 0, 5 склянки
  • Какао - 5 Ст. Ложок
  • Розчинна кава - 1 Ст. Ложка
  • Желатин - 1 Ст. Ложка
  • Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
  • Сода - 1, 5 чайних ложки
  • Яйця - 2 штуки
чорно-білі тістечка - фото крок 1
Змішайте сухі інгредієнти - борошно, цукор, розпушувач, соду, какао, розчинна кава. В іншому посуді розмішайте віночком яйця з молоко і рослинним маслом.
чорно-білі тістечка - фото крок 2
Яєчну суміш, помішуючи, влийте в суху і перемішайте.
чорно-білі тістечка - фото крок 3
Зваріть кави з кавових зерен. Хоча можна взяти і розчинна. Поки гаряче влийте в тісто і швидко перемішайте.
чорно-білі тістечка - фото крок 4
Перелийте тісто в форму і випікання бісквіт в духовці протягом 40 хвилин при 180 градусах. Потім охолодіть бісквіт.
чорно-білі тістечка - фото крок 5
Тепер займемося кремом. Шоколад розтопіть на водяній бані, желатин розчиніть в гарячій воді, потім процідити. З'єднайте шоколад і маскарпоне і збийте в однорідну масу. Додайте желатин.
чорно-білі тістечка - фото крок 6
Потім в крем введіть збиті вершки і акуратно перемішайте.
чорно-білі тістечка - фото крок 7
З бісквіта виріжте гуртки. Якщо хочете надати тістечком іншу форму, порежьте корж по-другому.
чорно-білі тістечка - фото крок 8
На бісквіт нанесіть тонкий шар крему, накрийте іншим гуртком і зробіть другий шар крему товстіший. Акуратно розрівняйте крем і поставте тістечка в холодильник на кілька годин.

Схожі рецепти