Чорно-білі тістечка
(покроковий рецепт з фото)
Як інь і янь, як день і ніч - два кольори цього тістечка просто заворожують. Чорний кавовий бісквіт і білосніжний ніжний крем. А смак просто чудовий.
Приготування тістечок буде складатися з двох основних етапів - бісквіт і крем. Спочатку займемося бісквітом. Змішайте окремо сухі інгредієнти для тіста і яйця з молоком і маслом. Потім з'єднайте їх в одному посуді, постійно помішуючи, щоб уникнути утворення грудок. Додайте в тісто свіжозварене кави, перемішайте, вилийте в форму і випікання в духовці. Поки бісквіт охолоджується, приступаємо до крему. Шоколад розтопіть на водяній бані, желатин розчиніть в гарячій воді, потім процідити. З'єднайте шоколад і маскарпоне і збийте в однорідну масу. Додайте желатин. Потім в крем введіть збиті вершки і акуратно перемішайте. З бісквіта виріжте коржі потрібної форми, нанесіть на них крем, чергуючи шари крему і коржі. Готові тістечка поставте в холодильник на кілька годин. Приємного чаювання!
- Маскарпоне - 200 грам
- Білий шоколад - 160 грам
- Вершки - 300 мілілітрів
- Молоко - 1 Склянка
- Борошно - 2 склянки
- Свіжозварене кави - 1 Склянка
- Цукор - 1, 5 склянки
- Рослинна олія - 0, 5 склянки
- Какао - 5 Ст. Ложок
- Розчинна кава - 1 Ст. Ложка
- Желатин - 1 Ст. Ложка
- Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
- Сода - 1, 5 чайних ложки
- Яйця - 2 штуки