Мус з лосося
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам подобається риба, спробуйте приготувати мус з лосося, який буде добре поєднуватися з тарталетки. Дуже проста в приготуванні, але смачна і вишукана закуска.
Зробіть своє меню різноманітним - приготуйте мус з лосося для святкового столу! Ваші гості будуть здивовані, не сумнівайтеся. Вони такого напевно не очікували б побачити на вашому столі. Приготувати мус з лосося дуже просто, це не забере ні часу, ні зусиль. Так що - озбройтесь цим рецептом, і вперед!
- Лосось відварений - 300 грам
- Вершки - 300 мілілітрів
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Желатин - 1/2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - - За смаком
У мисочці змішайте відвареної лосось і майонез. Гарненько перемішайте.
Додати вершки. Желатин розчинити в столовій ложці води і теж додати в суміш. Гарненько перемішати.
Посолити, поперчити за смаком і перекласти в підходящий посуд. Поставити в холодильник на пару годин, після чого мус з лосося буде готовий до подачі.
Подавати з тарталетки або тостами.