Рецепт Мус з лосося фото

Мус з лосося
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Лосось , Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо вам подобається риба, спробуйте приготувати мус з лосося, який буде добре поєднуватися з тарталетки. Дуже проста в приготуванні, але смачна і вишукана закуска.

Опис приготування:

Зробіть своє меню різноманітним - приготуйте мус з лосося для святкового столу! Ваші гості будуть здивовані, не сумнівайтеся. Вони такого напевно не очікували б побачити на вашому столі. Приготувати мус з лосося дуже просто, це не забере ні часу, ні зусиль. Так що - озбройтесь цим рецептом, і вперед!

  • Лосось відварений - 300 грам
  • Вершки - 300 мілілітрів
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Желатин - 1/2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - - За смаком
мус з лосося - фото крок 1
У мисочці змішайте відвареної лосось і майонез. Гарненько перемішайте.
мус з лосося - фото крок 2
Додати вершки. Желатин розчинити в столовій ложці води і теж додати в суміш. Гарненько перемішати.
мус з лосося - фото крок 3
Посолити, поперчити за смаком і перекласти в підходящий посуд. Поставити в холодильник на пару годин, після чого мус з лосося буде готовий до подачі.
мус з лосося - фото крок 4
Подавати з тарталетки або тостами.

Схожі рецепти