Рецепт Морозиво вершкове фото

Морозиво вершкове
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Вершки , Яйця , Молоко
Низькокалорійні
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Десерт , День народження
Солодке , Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Морозиво - солодкий смак дитинства! На жаль, сучасним дітям не так пощастило, і морозиво сьогодні абсолютно не таке, як було раніше. Консерванти та барвники псують все задоволення.

Опис приготування:

Хочу поділитися перевіреним рецептом, як приготувати вершкове морозиво. Готуємо його дуже часто. Особливо смачно, якщо виходить придбати домашні вершки. Я без побоювання даю таке морозиво дітям, НЕ переживаючи про консерванти і барвники. На свій розсуд в нього можете додавати наповнювачі: какао, фрукти, шоколадну крихту, да все, що тільки придумаєте.

  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Вершки високої жирності - 250 мілілітрів
  • Яєчні жовтки - 5 штук
  • Цукор - 90 грам
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
1
У невеликій каструлі доведіть молоко до кипіння і остудіть.
2
Жовтки збийте з цукром і ванільним цукром до однорідної консистенції.
3
Влийте жовтки в молоко і починайте підігрівати цю масу, поки не загустееет.
4
Охолодіть і відправте в холодильник.
5
Збийте вершки міксером і з'єднайте їх з молочної масою.
6
Отриману суміш помістіть в контейнер і відправте в морозилку.
7
Через 40 хвилин дістаньте і збийте міксером. Знову поставте в морозилку на 2-3 годину.
8
Смачного!

Схожі рецепти