Вершкове морозиво в морожениці
(покроковий рецепт з фото)
Класичний рецепт вершкового морозива для виготовлення морозива. По ньому у вас завжди вийде морозиво, смак якого перенесе вас в дитинство. Готується воно простіше, ніж здається на перший погляд.
Морозиво можна готувати різними способами, але найкращий - це за допомогою сучасної техніки. Все для виготовлення морозива готують ласощі за одним принципом. Час завжди залежить від кількості суміші. В середньому на приготування йде близько години, а вже після морозиво відправляється в морозильну камеру. У вершкове морозиво можна додати не тільки фрукти і ягоди, але також полити його кленовим сиропом, згущеним молоком або джемом.
- Жовток - 3 штуки
- Молоко - 1 склянок
- Вершки - 150 мілілітрів
- Цукор - 180 грам
1
Підготуйте інгредієнти.
2
Жовтки збийте з цукром, а молоко з вершками доведіть до кипіння. Трохи остудіть молоко і введіть жовтки. Важливо, щоб вони не згорнулися.
3
Потім доведіть масу ще раз до кипіння, але не кип'ятіть. Краще це вставити на водяній лазні.
4
У чашу для виготовлення морозива перелийте масу, а потім виставте режим, в залежності від кількості морозива. Якщо морозива не багато, то вистачить і 40 хвилин. Потім відправте морозиво в морозилку на ніч.
5
Смачного!