Домашнє морозиво в морожениці
(покроковий рецепт з фото)
При наявності виготовлення морозива приготувати смачне і всіма улюблені ласощі - просто. Наповнювач можете вибрати будь-який, головне, дотримати всі пропорції. В основу додайте згущене молоко або вершки.
Щоб зробити домашнє морозиво в морожениці, потрібен один годину часу. Поки готується ласощі, придумайте наповнювач. Це можуть бути свіжі фрукти, сиропи, карамель, шоколад і так далі. Після приготування в морожениці, надішліть масу в морозильну камеру на пару годин.
- Згущене молоко - 250 мілілітрів
- Вершки - 500 мілілітрів
1. Традиційне приготування морозива з використанням вершків і згущеного молока. Беремо банку згущеного молока і півлітра вершків.
2. Якщо не хочете, щоб морозиво вийшло занадто солодким, додайте не всю порцію згущеного молока. Заливаємо масу в мороженицу, виставляємо потрібний режим і чекаємо.
3. У кожній морожениці процес приготування проходить по-різному. У моїй техніці морозиво готується близько 40 хвилин.
4. Після закінчення часу викладаємо масу в креманки. Рекомендується відправити морозиво в морозильну камеру на пару годин (для отримання оптимального результату).
5. При подачі прикрасьте морозиво фруктами або тертим шоколадом. Додавайте до смаку улюблені наповнювачі.