Вишневий щербет в морожениці
(покроковий рецепт з фото)
Домашнє морозиво - це чудове ласощі і для діток, і для дорослих. Якщо любите ягідні варіанти, спробуйте повторити цей класний спосіб, як приготувати вишневий щербет в морожениці.
Натуральний і смачний, такий щербет обов'язково припаде до душі всім, хто його спробує. Ягоди, до речі, підійдуть не тільки свіжі. Ви легко можете використовувати і заморожені, проте переконайтеся, що вони без кісточок Що стосується цукру, то тут все залежить і від солодощі ягоди, і від ваших смакових уподобань. Спробувати однозначно варто, тим більше, що готувати такий десерт зовсім нескладно. Запам'ятовуйте!
- Вишня - 3 склянки (без кісточок)
- Цукор - 1 Склянка
- Молоко - 1 Склянка
- Вершки - 1 Ст. Ложка
- Сік лимона - 2-3 Ст. Ложок
1. У сотейник або каструльку відправте ягоди.
2. Додайте цукор, поставте на вогонь. Доведіть до кипіння і млоїте близько 15 хвилин, помішуючи. Цукор повинен повністю розтанути і разом з соком утворити сироп.
3. Уварені вишні зніміть з вогню і остудіть приблизно до кімнатної температури. Після перекладіть в чашу блендера.
4. Збийте.
5. Додайте сік лимона.
6. І молоко з вершками. Ще раз збийте.
7. Надішліть готову основу в мороженицу.
8. Подавати щербет краще не раніше, ніж через добу, щоб він як слід замерз. Смачного!