Рецепт Вишневий щербет в морожениці фото

Вишневий щербет в морожениці
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Ягоди , Вишня
Пісні страви
Для дітей , Літні
Солодке , Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Домашнє морозиво - це чудове ласощі і для діток, і для дорослих. Якщо любите ягідні варіанти, спробуйте повторити цей класний спосіб, як приготувати вишневий щербет в морожениці.

Опис приготування:

Натуральний і смачний, такий щербет обов'язково припаде до душі всім, хто його спробує. Ягоди, до речі, підійдуть не тільки свіжі. Ви легко можете використовувати і заморожені, проте переконайтеся, що вони без кісточок Що стосується цукру, то тут все залежить і від солодощі ягоди, і від ваших смакових уподобань. Спробувати однозначно варто, тим більше, що готувати такий десерт зовсім нескладно. Запам'ятовуйте!

  • Вишня - 3 склянки (без кісточок)
  • Цукор - 1 Склянка
  • Молоко - 1 Склянка
  • Вершки - 1 Ст. Ложка
  • Сік лимона - 2-3 Ст. Ложок
вишневий щербет в морожениці - фото крок 1
1. У сотейник або каструльку відправте ягоди.
вишневий щербет в морожениці - фото крок 2
2. Додайте цукор, поставте на вогонь. Доведіть до кипіння і млоїте близько 15 хвилин, помішуючи. Цукор повинен повністю розтанути і разом з соком утворити сироп.
вишневий щербет в морожениці - фото крок 3
3. Уварені вишні зніміть з вогню і остудіть приблизно до кімнатної температури. Після перекладіть в чашу блендера.
вишневий щербет в морожениці - фото крок 4
4. Збийте.
вишневий щербет в морожениці - фото крок 5
5. Додайте сік лимона.
вишневий щербет в морожениці - фото крок 6
6. І молоко з вершками. Ще раз збийте.
вишневий щербет в морожениці - фото крок 7
7. Надішліть готову основу в мороженицу.
вишневий щербет в морожениці - фото крок 8
8. Подавати щербет краще не раніше, ніж через добу, щоб він як слід замерз. Смачного!

Схожі рецепти