Яблучне морозиво в морожениці
(покроковий рецепт з фото)
Чи зустрічали ви таку чарівну річ на кухні як мороженицу? Може здатись, що ця техніка не так потрібна, але спробувавши зробити в ній десерт один раз, ви точно захочете її купити і собі.
Готувати в ній одне задоволення. Текстура виходить однорідною, м'якою і тане, а саме це і потрібно від даного десерту. Так що запишіть собі, як приготувати яблучне морозиво в морожениці. Також в нього я додала алкоголь для кращого запаху, але якщо будуть їсти діти, то обходитесь без нього.
- Яблуко - 2 штуки
- Бурбон - 4 Ст. Ложки(2 ст. Ложки для яблук, 2 ст. Ложки - в суміш для морозива )
- Цукор коричневий - 100 грам
- Обкладинка - 1 Чайна ложка(0, 5 чайної ложки в яблука, 0, 5 чайної ложки в крем)
- Мускатний горіх - 0, 5 чайних ложки (подрібнений)
- Запашний перець - 1 щіпка
- Вершки - 250 мілілітрів
- Молоко жирне - 100 мілілітрів
- Цукор - 100 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Яєчний жовток - 3 штуки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
Яблука наріжте тонкими шматочками. Умочіть їх в бурбоні, а потім в суміш з кориці, цукру, перцю і мускатного горіха.
Готуйте яблука в духовці при 200 градусах протягом 45-50 хвилин.
Повністю остудіть фрукти, поклавши їх в холодильник.
Тепер зробіть крем. У комбайні збийте вершки з молоком, корицею, цукром, жовтками, сіллю і борошном. Крем остудіть.
Додайте, що залишився бурбон до крему. Потім влийте його в мороженицу і додайте яблука. Збивайте до готовності.
Морозиво готово! приємною дегустації!