Рецепт Яблучне морозиво в морожениці фото

Яблучне морозиво в морожениці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Фрукти, Вершки, Яблука
Вегетаріанське харчування
Для дітей, Десерт
Десерти, Морозиво

Чи зустрічали ви таку чарівну річ на кухні як мороженицу? Може здатись, що ця техніка не так потрібна, але спробувавши зробити в ній десерт один раз, ви точно захочете її купити і собі.

Готувати в ній одне задоволення. Текстура виходить однорідною, м'якою і тане, а саме це і потрібно від даного десерту. Так що запишіть собі, як приготувати яблучне морозиво в морожениці. Також в нього я додала алкоголь для кращого запаху, але якщо будуть їсти діти, то обходитесь без нього.

  • Яблуко - 2 штуки
  • Бурбон - 4 Ст. Ложки(2 ст. Ложки для яблук, 2 ст. Ложки - в суміш для морозива )
  • Цукор коричневий - 100 грам
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка(0, 5 чайної ложки в яблука, 0, 5 чайної ложки в крем)
  • Мускатний горіх - 0, 5 чайних ложки (подрібнений)
  • Запашний перець - 1 щіпка
  • Вершки - 250 мілілітрів
  • Молоко жирне - 100 мілілітрів
  • Цукор - 100 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Яєчний жовток - 3 штуки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
яблучне морозиво в морожениці - фото крок 1
Яблука наріжте тонкими шматочками. Умочіть їх в бурбоні, а потім в суміш з кориці, цукру, перцю і мускатного горіха.
яблучне морозиво в морожениці - фото крок 2
Готуйте яблука в духовці при 200 градусах протягом 45-50 хвилин.
яблучне морозиво в морожениці - фото крок 3
Повністю остудіть фрукти, поклавши їх в холодильник.
яблучне морозиво в морожениці - фото крок 4
Тепер зробіть крем. У комбайні збийте вершки з молоком, корицею, цукром, жовтками, сіллю і борошном. Крем остудіть.
яблучне морозиво в морожениці - фото крок 5
Додайте, що залишився бурбон до крему. Потім влийте його в мороженицу і додайте яблука. Збивайте до готовності.
яблучне морозиво в морожениці - фото крок 6
Морозиво готово! приємною дегустації!

Схожі рецепти