Рецепт Яблучне морозиво в морожениці фото

Яблучне морозиво в морожениці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Вершки , Яблука
Вегетаріанське харчування
Для дітей , Десерт
Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Чи зустрічали ви таку чарівну річ на кухні як мороженицу? Може здатись, що ця техніка не так потрібна, але спробувавши зробити в ній десерт один раз, ви точно захочете її купити і собі.

Опис приготування:

Готувати в ній одне задоволення. Текстура виходить однорідною, м'якою і тане, а саме це і потрібно від даного десерту. Так що запишіть собі, як приготувати яблучне морозиво в морожениці. Також в нього я додала алкоголь для кращого запаху, але якщо будуть їсти діти, то обходитесь без нього.

  • Яблуко - 2 штуки
  • Бурбон - 4 Ст. Ложки(2 ст. Ложки для яблук, 2 ст. Ложки - в суміш для морозива )
  • Цукор коричневий - 100 грам
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка(0, 5 чайної ложки в яблука, 0, 5 чайної ложки в крем)
  • Мускатний горіх - 0, 5 чайних ложки (подрібнений)
  • Запашний перець - 1 щіпка
  • Вершки - 250 мілілітрів
  • Молоко жирне - 100 мілілітрів
  • Цукор - 100 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Яєчний жовток - 3 штуки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
яблучне морозиво в морожениці - фото крок 1
Яблука наріжте тонкими шматочками. Умочіть їх в бурбоні, а потім в суміш з кориці, цукру, перцю і мускатного горіха.
яблучне морозиво в морожениці - фото крок 2
Готуйте яблука в духовці при 200 градусах протягом 45-50 хвилин.
яблучне морозиво в морожениці - фото крок 3
Повністю остудіть фрукти, поклавши їх в холодильник.
яблучне морозиво в морожениці - фото крок 4
Тепер зробіть крем. У комбайні збийте вершки з молоком, корицею, цукром, жовтками, сіллю і борошном. Крем остудіть.
яблучне морозиво в морожениці - фото крок 5
Додайте, що залишився бурбон до крему. Потім влийте його в мороженицу і додайте яблука. Збивайте до готовності.
яблучне морозиво в морожениці - фото крок 6
Морозиво готово! приємною дегустації!

Схожі рецепти