Рецепт Найпростіше вершкове морозиво фото

Найпростіше вершкове морозиво
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Молочні продукти, Вершки
Вегетаріанське харчування
Для дітей, На святковий стіл
Десерти, Морозиво

Рецепт приготування класичного ванільного морозива, в якому немає ніяких барвників і консервантів.

Якщо ви великий цінитель морозива і готові є його 12 місяців в році, а не тільки жарким літом, цей простий і корисний рецепт морозива точно буде вам до смаку.

  • Вершків - 2 L
  • Цукру - 2/3 склянки
  • Ванілі або ванільного екстракту - 1 Чайна ложка
  • Рому або віскі - 1 Ст. Ложка
найпростіше вершкове морозиво - фото крок 1
1. Можна використовувати будь-які вершки, проте кращим продуктом для морозива є вершки, зібрані вами самостійно.
найпростіше вершкове морозиво - фото крок 2
2 . Для самостійного приготування вершків тримайте в холодильнику молоко в бутлі протягом 4-6 днів, а потім не збовтуючи витягніть його і зніміть вершки ложкою.
найпростіше вершкове морозиво - фото крок 3
3. У чашу для виготовлення морозива залийте близько 2 літрів вершків і цукор. Якщо ви звикли до покупному морозиву, можете збільшити кількість цукру, тому що окремі фірми додають цукор з розрахунку 1, 5 склянки на літр молока.
найпростіше вершкове морозиво - фото крок 4
4. Додайте в молочну масу ванілін і ром (віскі), який дозволить посилити смак ванілі.
найпростіше вершкове морозиво - фото крок 5
5. Зберіть мороженицу, накрийте кришкою, включите і далі готуйте морозиво згідно інструкції для виготовлення морозива.
найпростіше вершкове морозиво - фото крок 6
6. Виймайте морозиво, коли воно ще трохи м'яке, розкладайте по пластиковими контейнерами і зберігайте при температурі не менше - 18 градусів Цельсія.

Схожі рецепти