Морква в пароварці
(покроковий рецепт з фото)
Цей спосіб приготування моркви, безумовно, сподобається всім любителям здорового харчування, а також людям, бажаючим скинути зайві кілограми!
Морква, приготована на пару, це не тільки смачно, але і дуже корисно, адже вона не втрачає цінні вітаміни і мікроелементи, якими так щедро обдарована природою. До того ж, готується парова морква дуже швидко і просто. Отже, пропоную оцінити цей простий рецепт приготування моркви в пароварці!
- Морква - За смаком
- Вода - 1 Склянка
1. Свіжу моркву очищаємо, промиваємо, потім нарізаємо тонкими кружечками або як Вам більше подобається.
2. Готуємо пароварку: вливаємо в резервуар або внутрішню чашу один стакан води. Встановлюємо піддон і паровий кошик або чашу. Потім викладаємо в пароварку морква, накриваємо її кришкою і включаємо. Варимо приблизно 15 хвилин. Морква не повинна бути надто м'якою.
4. Через 15 хвилин морква готова! Можна викладати її на посуд і вживати в їжу або використовувати для подальшого приготування будь-якого блюда. Парову моркву можна також подавати в якості закуски, попередньо перемішавши її з дрібно нарізаним кропом, вершковим маслом і невеликою кількістю лимонного соку. Смачного!