Морква смажена
(покроковий рецепт з фото)
Припасла для вас рецепт, який можна приготувати за 10 хвилин. Ароматна, смачна, корисна і яскрава морква! прочитайте, як приготувати морква смажену за 10 хвилин. Відмінний гарнір!
Чомусь часто ми недооцінюємо такий овоч, як морква. Адже з неї може вийти повноцінний, смачний гарнір, будь то м'ясо або риба. Спробуйте приготувати таку страву у себе вдома, зробіть своє меню корисними, яскравими сезонно-осінніми овочами!
- Морква - 7 штук
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Листочки м'яти - 2-3 штук
Промийте і зачистите морква щіткою для овочів.
Якщо у вас морква не молода, обов'язково бланшуйте її 1-2 хвилини в киплячій воді, щоб зменшити гіркоту.
Наріжте моркву соломкою.
На сковорідку, змащену маслом відправте смажитися морква, за бажанням додайте сіль і спеції. Коли шматочки моркви поміняють колір і стануть м'якими - знімайте з вогню. Смачного!