Рецепт Фарширована морква фото

Фарширована морква
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Морква
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Що тільки не фарширують - болгарський перець, кабачки, баклажани, картопля. Рецепт фаршированої моркви я побачила вперше, приготувала і мені дуже сподобалося! Ділюся з вами ідеєю і рецептом!

Опис приготування:

У приготуванні цієї страви дуже важливо вибрати смачну морква - солодку і ніжну. Морквину вибирайте велику, товсту, але не довгу. Фаршировану моркву можна подавати в охолодженому вигляді, в якості закуски або гарячої, як основне блюдо. До речі, до неї не потрібно подавати ніякого гарніру, оскільки морква прекрасно балансує смак м'яса. Досить буде легкого овочевого салату.

  • Фарш - 300 грам
  • Цибуля - 1/2 штуки
  • Сир твердий - 50 грам
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
фарширована морква - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Морква відваріть в підсоленій воді до м'якості.
фарширована морква - фото крок 2
Цибулю дрібно порубати і додайте до фаршу, туди ж відправте паприку і сіль, добре вимішайте.
фарширована морква - фото крок 3
Морква поріжте на барила заввишки приблизно 4 см. Маленькою ложечкою акуратно видаліть серединку, щоб не пошкодити дно.
фарширована морква - фото крок 4
Наповніть морквяні барила підготовленим фаршем.
фарширована морква - фото крок 5
Перекладіть барила в форму для запікання і відправте в духовку, розігріту до 200 градусів, з 20 хвилин.
фарширована морква - фото крок 6
Потім кожен бочонок присипте натертим на дрібній тертці сиром і запікайте ще 10-12 хвилин.
фарширована морква - фото крок 7
Фарширована морква готова. Смачного!

Схожі рецепти