Фарширована морква
(покроковий рецепт з фото)
Що тільки не фарширують - болгарський перець, кабачки, баклажани, картопля. Рецепт фаршированої моркви я побачила вперше, приготувала і мені дуже сподобалося! Ділюся з вами ідеєю і рецептом!
У приготуванні цієї страви дуже важливо вибрати смачну морква - солодку і ніжну. Морквину вибирайте велику, товсту, але не довгу. Фаршировану моркву можна подавати в охолодженому вигляді, в якості закуски або гарячої, як основне блюдо. До речі, до неї не потрібно подавати ніякого гарніру, оскільки морква прекрасно балансує смак м'яса. Досить буде легкого овочевого салату.
- Фарш - 300 грам
- Цибуля - 1/2 штуки
- Сир твердий - 50 грам
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Морква відваріть в підсоленій воді до м'якості.
Цибулю дрібно порубати і додайте до фаршу, туди ж відправте паприку і сіль, добре вимішайте.
Морква поріжте на барила заввишки приблизно 4 см. Маленькою ложечкою акуратно видаліть серединку, щоб не пошкодити дно.
Наповніть морквяні барила підготовленим фаршем.
Перекладіть барила в форму для запікання і відправте в духовку, розігріту до 200 градусів, з 20 хвилин.
Потім кожен бочонок присипте натертим на дрібній тертці сиром і запікайте ще 10-12 хвилин.
Фарширована морква готова. Смачного!