Рецепт Консервована морква на зиму фото

Консервована морква на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Морква
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 1
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Морква хороша не тільки в свіжому вигляді. Засукайте на зиму консервовану моркву, щоб при нагоді додати в рагу або в запіканку.

Опис приготування:

Приготувати моркву на зиму можна для багатьох цілей. У консервованому вигляді її можна їсти просто так, а можна додати до будь-якого гарніру, рагу або запіканці. Щоб не витрачати час на очистку, прожарювання або гасіння, просто відкрийте банку з консервованою морквою і вечерю майже готовий.

  • Морква - 300 грам
  • Цукор - 7 грам
  • Сіль - 7 грам
  • Вода - 200 грам
  • Оцет 6% - 25 грам
  • Перець горошком - За смаком
консервована морква на зиму - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування консервованої моркви на зиму.
консервована морква на зиму - фото крок 2
Морквину очистіть і наріжте середніми кружками.
консервована морква на зиму - фото крок 3
Зваріть маринад з води, солі, цукру і оцту.
консервована морква на зиму - фото крок 4
Складіть в простерилізованих банку морквину і перець горошком.
консервована морква на зиму - фото крок 5
Залийте моркву гарячим маринадом.
консервована морква на зиму - фото крок 6
Простерилизуйте заготовку протягом 20 хвилин.
консервована морква на зиму - фото крок 7
Закатати кришками і дайте повністю охолонути в теплі.
консервована морква на зиму - фото крок 8
Зберігайте морквину в банку в прохолодній коморі до зими. Вихід - 1 банка об'ємом 300 грам. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти