Рецепт Консервована скумбрія на зиму фото

Консервована скумбрія на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Морква, Цибуля, Скумбрія
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю

Поділюся з вами рецептом приготування консервованої скумбрії на зиму. Виходить дуже соковита і смачна рибка в обрамленні томатного салату з морквою і цибулею. Смачно, соковито і легко! рекомендую!

Розповім вам, як приготувати консервовану скумбрію на зиму. Якщо ви хочете, щоб страва вийшла більш насиченим і пікантним, рекомендую залити банки холодною водою з томатною пастою, а потім відправити в холодну духовку і там запікати без кришок приблизно годину. Тоді риба дасть сік і салат вийде м'якше. Однак мені більше подобається, коли рибка залишається шматочками і тримає форму, тому я її ошпарюють окропом. Бажаю вам вдалої готування!

  • Скумбрія свіжоморожена - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Перець чорний горошком - 10 штук
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 3-4 Ст. Ложок
  • Спеції - За смаком
консервована скумбрія на зиму - фото крок 1
1. Рибу миємо, чистим, видаляємо луску, великі кісточки і все те, що може перешкодити. Ріжемо невеликими шматочками, промиваємо і залишимо просохнути.
консервована скумбрія на зиму - фото крок 2
2. У підготовлені баночки тепер викладаємо пошарово спеції, подрібнені цибулю і моркву, а також шматочки риби.
консервована скумбрія на зиму - фото крок 3
3. Окремо кип'ятимо воду разом з сіллю і томатною пастою. Далі в кожну банку вливаємо потроху масла, заливаємо окропом. Швидко закриваємо стерильними кришками і зберігаємо в перевернутому стані під ковдрою до повного охолодження банок.
консервована скумбрія на зиму - фото крок 4
4. І ось таку красиву в результаті отримаємо рибку взимку! Смачного!

Схожі рецепти