Аджика консервована
(покроковий рецепт з фото)
Ця аджика навіть після варіння залишається пікантною, гострої і навіть яскравій! Добре зберігається в прохолодному місці цілий рік. Спробуйте приготувати, дуже смачно!
Для аджики потрібно спочатку подрібнити овочі, а потім зварити їх зі спеціями. Готову аджику консервуємо в банках під кришками. Прибираємо в прохолодне місце для зберігання.
- Гіркий перець (чилі) - 250 грам
- Перець болгарський - 1 кілограм
- Часник - 300 грам
- Помідор - 1, 5 кілограма
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Масло rafinirovannoe - 100 мілілітрів
- Оцет 9% - 50 мілілітрів
- Зелень - За смаком (будь-яка)
Підготуємо продукти. Всі овочі потрібно ретельно вимити.
У гіркого перцю відріжте хвостики, у болгарського потрібно вийняти насіння, потім вимийте всередині і поріжте.
Складіть овочі по черзі в блендер, подрібніть.
До отримання максимально дрібної крихти.
Всі овочі перемішайте. Поставте варитися на вогонь хвилин на 40.
За цей час підготуйте і відміряйте спеції, сіль і т.Д.
Додаємо в аджику сіль, цукор, олія, оцет, спеції, варимо все ще 10 хвилин.
Баночки і кришки обов'язково стерилізуємо. Розкладаємо аджику, накриваємо кришками, закочує ключем. Перевертаємо догори дном до повного охолодження.