Рецепт Аджика консервована фото

Аджика консервована
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Овочі, Помідор, Болгарський перець, Часник
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Заготовки, Аджика, Гостре

Ця аджика навіть після варіння залишається пікантною, гострої і навіть яскравій! Добре зберігається в прохолодному місці цілий рік. Спробуйте приготувати, дуже смачно!

Для аджики потрібно спочатку подрібнити овочі, а потім зварити їх зі спеціями. Готову аджику консервуємо в банках під кришками. Прибираємо в прохолодне місце для зберігання.

  • Гіркий перець (чилі) - 250 грам
  • Перець болгарський - 1 кілограм
  • Часник - 300 грам
  • Помідор - 1, 5 кілограма
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Масло rafinirovannoe - 100 мілілітрів
  • Оцет 9% - 50 мілілітрів
  • Зелень - За смаком (будь-яка)
аджика консервована - фото крок 1
Підготуємо продукти. Всі овочі потрібно ретельно вимити.
аджика консервована - фото крок 2
У гіркого перцю відріжте хвостики, у болгарського потрібно вийняти насіння, потім вимийте всередині і поріжте.
аджика консервована - фото крок 3
Складіть овочі по черзі в блендер, подрібніть.
аджика консервована - фото крок 4
До отримання максимально дрібної крихти.
аджика консервована - фото крок 5
Всі овочі перемішайте. Поставте варитися на вогонь хвилин на 40.
аджика консервована - фото крок 6
За цей час підготуйте і відміряйте спеції, сіль і т.Д.
аджика консервована - фото крок 7
Додаємо в аджику сіль, цукор, олія, оцет, спеції, варимо все ще 10 хвилин.
аджика консервована - фото крок 8
Баночки і кришки обов'язково стерилізуємо. Розкладаємо аджику, накриваємо кришками, закочує ключем. Перевертаємо догори дном до повного охолодження.

Схожі рецепти