Рецепт Цвітна капуста консервована фото

Цвітна капуста консервована
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Капуста, Кольорова капуста
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Заготовки, Консервація

Цвітна капуста консервована - досить рідкісне страву на нашій кухні. І тим не менше раджу вам спробувати дізнатися, як консервувати кольорову капусту - річ виходить дуже смачна.

Цвітна капуста консервована виходить гострою і розходиться на ура! консервується просто, за звичайним рецептом. Якщо любите експериментувати, то напишіть свою пропорцію маринаду. Хай щастить!

  • Кольорова капуста - 2, 2 кілограма
  • Морква - 2 штуки
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Часник - 100 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Перець гострий - 2 штуки
  • Кріп, листя хрону, вишні, смородини - За смаком
  • Гвоздика - За смаком
  • Перець горошок - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
  • Вода - 1 літр (маринад)
  • Сіль - 2 Ст. Ложки (з 1 л води)
  • Цукор - 1 Чайна ложка (з 1 л води)
  • Оцет - 1 Ст. Ложка (з 1 л води)
цвітна капуста консервована - фото крок 1
Підготувати овочі.
цвітна капуста консервована - фото крок 2
Капусту розібрати на суцвіття.
цвітна капуста консервована - фото крок 3
На дно банок укласти спеції і порізані овочі.
цвітна капуста консервована - фото крок 4
У банки щільно утрамбувати капусту.
цвітна капуста консервована - фото крок 5
Банки залити окропом на три хвилини.
цвітна капуста консервована - фото крок 6
Злити окріп, залити киплячим маринадом з води, сіль і пісочний. У кожну банку додати оцет. Закатати. Охолодити банки в перевернутому, вкутаним вигляді.

Схожі рецепти