Червонокачанна капуста, консервована зі сливами
(покроковий рецепт з фото)
Зараз самий сезон заготівель! І ось ще один рецепт в Вашу скарбничку. Прекрасна альтернатива традиційної квашеній капусті. Капустка за цим рецептом виходить хрусткою і дуже ароматною!
Таку капусту дуже смачно подавати до м'яса! У цьому рецепті, при бажанні, можна не використовувати оцет, а просто залити капусту розсолом. Тоді вийде майже квашена капуста зі сливами. Тільки в цьому випадку зберігайте її в прохолодному місці.
- Капуста червонокачанна - 1 кілограм
- Слива - 250 грам
- Оцет - 200 мілілітрів (розсіл)
- Вода - 1 літр (розсіл)
- Цукор - 200 грам (розсіл)
- Сіль - 80 грам (розсіл)
- Гвоздика бутон - 10 штук (розсіл)
- Перець духмяний - 10 штук (розсіл)
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки (розсіл)
1. Сливу розріжте до кісточки з одного боку. Zatem blanshiruyte 1 хвилину.
2. Капусту нашаткуйте.
3. Blanshiruyte 3 хвилини.
4. Змішайте всі інгредієнти для розсолу, vskipyatite. У стерилізовані банки покладіть капусту зі сливами (по 2 шт. На банку) і залийте розсолом. Закрийте кришками.
5. Подавайте капусту, полив рослинним маслом. Смачного!