Рецепт Червонокачанна капуста, консервована зі сливами фото

Червонокачанна капуста, консервована зі сливами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Фрукти, Капуста, Слива, Червона капуста
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, Літні
Заготовки, Маринування

Зараз самий сезон заготівель! І ось ще один рецепт в Вашу скарбничку. Прекрасна альтернатива традиційної квашеній капусті. Капустка за цим рецептом виходить хрусткою і дуже ароматною!

Таку капусту дуже смачно подавати до м'яса! У цьому рецепті, при бажанні, можна не використовувати оцет, а просто залити капусту розсолом. Тоді вийде майже квашена капуста зі сливами. Тільки в цьому випадку зберігайте її в прохолодному місці.

  • Капуста червонокачанна - 1 кілограм
  • Слива - 250 грам
  • Оцет - 200 мілілітрів (розсіл)
  • Вода - 1 літр (розсіл)
  • Цукор - 200 грам (розсіл)
  • Сіль - 80 грам (розсіл)
  • Гвоздика бутон - 10 штук (розсіл)
  • Перець духмяний - 10 штук (розсіл)
  • Обкладинка - 1/2 чайних ложки (розсіл)
червонокачанна капуста, консервована зі сливами - фото крок 1
1. Сливу розріжте до кісточки з одного боку. Zatem blanshiruyte 1 хвилину.
червонокачанна капуста, консервована зі сливами - фото крок 2
2. Капусту нашаткуйте.
червонокачанна капуста, консервована зі сливами - фото крок 3
3. Blanshiruyte 3 хвилини.
червонокачанна капуста, консервована зі сливами - фото крок 4
4. Змішайте всі інгредієнти для розсолу, vskipyatite. У стерилізовані банки покладіть капусту зі сливами (по 2 шт. На банку) і залийте розсолом. Закрийте кришками.
червонокачанна капуста, консервована зі сливами - фото крок 5
5. Подавайте капусту, полив рослинним маслом. Смачного!

Схожі рецепти