Рецепт Квашена червонокачанна капуста фото

Квашена червонокачанна капуста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Червона капуста
Пісні страви , Рецепти сироїдіння
Літні
Заготовки , Квашення
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 7 дн. 1 г. 0 хв.

Ферментовані продукти неймовірно корисні для організму. Вони живлять мікофлори, нормалізують роботу кишечника і полегшують травлення.

Опис приготування:

Квашена капуста - простий і доступний продукт ферментації, але білокачанну капусту я завжди віддам перевагу червону. Вона містить більше корисних антиоксидантів, а за кількістю вітамінів в рази перевершує всі інші сорти. На смак квашена червонокачанна капуста майже не відрізняється від білої, тільки трохи гостріше. Нижче я розповім, як приготувати квашену краснокочанную капусту. За бажанням на етапі ферментації можна додати тертий корінь імбиру.

  • Капуста червонокачанна - 1, 5 кілограма
  • Морква - 1-2 штук
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
квашена червонокачанна капуста - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
квашена червонокачанна капуста - фото крок 2
Капусту тонко нашаткуйте.
квашена червонокачанна капуста - фото крок 3
Моркву натріть на крупній тертці.
квашена червонокачанна капуста - фото крок 4
У великій мисці з'єднайте їх разом. Руками почніть стискати капусту до утворення соку, потім посоліть і перемішайте.
квашена червонокачанна капуста - фото крок 5
Щільно набийте банки так, щоб зверху капусту покривав сік. Залиште банки без кришок на тиждень при кімнатній температурі.
квашена червонокачанна капуста - фото крок 6
Готовність капусти легко помітити - вона змінить колір, а морква стане майже непомітна. Квашена червонокачанна капуста готова, смачного!

Схожі рецепти