Глазурована морква
(покроковий рецепт з фото)
Що ви скажете про моркви, як про самостійне гарнір до м'яса, наприклад? У нас так не прийнято, але в деяких країнах це досить часте явище. Чому б і нам не спробувати? Давайте, сміливіше!
Тим більше, що під руку підвернувся оригінальний рецепт, в якому поєднується солодкий і солоний смак. Він відмінно доповнить стейк або інше смажене м'ясо. Тому уважно прочитайте про те, як приготувати глазуровану морква в цукрі. Зробити її буде просто і швидко, а смак вийде незабутнім.
- Морква - 700 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Коричневий цукор - 1 Ст. Ложка
- Вода - 120 мілілітрів
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Петрушка - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Отже, в глибокій сковороді розігрійте масло, цукор, сіль і воду.
2. Потім наріжте очищену моркву середніми шматочками і відправте їх в сковороду.
3. Пару хвилин підсмажте її, поки рідина не закипить. Потім закрийте сковороду кришкою, зробіть маленький вогонь і тушкуйте блюдо 8 хвилин.
4. Після цього кришку зніміть і дайте воді повністю википіти, щоб морква стала карамелізованою.
5. І в кінці додайте перець, подрібнену петрушку і сіль. Все перемішайте. Смачного!