Рецепт Глазурована морква фото

Глазурована морква
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі, Молочні продукти, Морква, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарніри

Що ви скажете про моркви, як про самостійне гарнір до м'яса, наприклад? У нас так не прийнято, але в деяких країнах це досить часте явище. Чому б і нам не спробувати? Давайте, сміливіше!

Тим більше, що під руку підвернувся оригінальний рецепт, в якому поєднується солодкий і солоний смак. Він відмінно доповнить стейк або інше смажене м'ясо. Тому уважно прочитайте про те, як приготувати глазуровану морква в цукрі. Зробити її буде просто і швидко, а смак вийде незабутнім.

  • Морква - 700 грам
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Коричневий цукор - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 120 мілілітрів
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Петрушка - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
глазурована морква - фото крок 1
1. Отже, в глибокій сковороді розігрійте масло, цукор, сіль і воду.
глазурована морква - фото крок 2
2. Потім наріжте очищену моркву середніми шматочками і відправте їх в сковороду.
глазурована морква - фото крок 3
3. Пару хвилин підсмажте її, поки рідина не закипить. Потім закрийте сковороду кришкою, зробіть маленький вогонь і тушкуйте блюдо 8 хвилин.
глазурована морква - фото крок 4
4. Після цього кришку зніміть і дайте воді повністю википіти, щоб морква стала карамелізованою.
глазурована морква - фото крок 5
5. І в кінці додайте перець, подрібнену петрушку і сіль. Все перемішайте. Смачного!

Схожі рецепти