Глазурована груша
(покроковий рецепт з фото)
Незвичайно смачний, ароматний фруктовий десерт, до того ж ще і пісний. Шматочки груші в тягучою, солодкої карамелі готуються дуже просто і швидко.
Візьміть собі на замітку цей рецепт. Ви можете використовувати будь-які фрукти, які добре тримають форму (яблука, банани, деякі сорти слив, ajvu).
- Груша - 1 штука
- Цукор - 1/2 склянки
- Вода - 1 Ст. Ложка
Підготуйте інгредієнти.
Грушу помийте, наріжте кружальцями.
У сковороді обсмажте цукор до золотистого кольору.
Поступово додайте воду.
Нагрівайте до утворення карамелі, не перемішуючи.
Викладіть в карамель гуртки груші і потім 3 хвилини, потім переверніть.
Смачного!