Солодка глазурована морква
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, то цей простий і смачний рецепт для вас. Приготуйте морква в глазурі на нашу рецептом
Оригінальне і незвичайне блюдо. Розтопити вершкове масло і помістіть в нього шматочки моркви. Додайте бульйон, portveyn, цукор, сіль і перець. Накрийте кришкою, доведіть до кипіння і варіть 5-6 хвилин на сильному вогні. Потім проваріть ще 10-15 хвилин при відкритій кришці до загустіння. Дайте моркви постояти пару годин, а потім подайте на стіл, посипавши свіжою зеленню.
- Морква - 450 грам
- Курячий бульйон - 200 мілілітрів
- Portveyn - 80 мілілітрів
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Коричневий цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець, зелень - За смаком
Очистіть і поріжте великими шматками морква.
Розтопити вершкове масло і помістіть в нього морква.
Додайте бульйон, portveyn, цукор, сіль і перець. Накрийте кришкою, доведіть до кипіння і варіть 5-6 хвилин на сильному вогні.
Потім зніміть кришку, і, постійно помішуючи, варіть ще 10-15 хвилин до загустіння рідини.
Потім зніміть морква з вогню і дайте постояти пару годин. При подачі посипте свіжою подрібненою зеленню.